Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Test My CDL Kunnskap

Å bli en driver for en kommersiell motor carrier betyr at du må ha en omfattende kunnskap om motor-carrier lover og forskrifter og ferdigheter for å drive et kommersielt kjøretøy trygt. Lære kravene å passere en kommersiell førerkort test og de ferdighetene som trengs for å passere den drivende delen av testen er tidkrevende og vanskelig. Praksis i bilen og lagring av pre-trip inspeksjon gi kunnskap til å bestå testen. Du trenger
Gyldig førerkort
Vis flere instruksjoner
en

Gå til din lokale avdeling av motorvogner å få en gratis kommersiell driver manuell (se Ressurser for å finne et sted). Den kommersielle driver manuell kan også være tilgjengelig for nedlasting på statens DMV nettside. Den kommersielle driver håndboken vil fortelle deg alt du trenger å vite for å studere for og bestå skriftlig og kjører deler av CDL test.
2

Study den generelle kunnskap, kombinasjonen kjøretøy og air-brems teste i manualen. Dette er de skriftlige delene at Federal Motor Carrier Safety Administration krever alle å passere før å få en CDL tillatelse eller lisens. Den tester på slutten av kapitlene vil hjelpe teste dine kunnskaper før du tar din skriftlige tester. Du må score minst 80 prosent på hver test for å passere.
3

Les og studere pre-trip inspeksjon delen av manualen. Du må huske de nødvendige elementene som er oppført når du tar den pre-trip delen av CDL test. Den manuelle vil vise alle elementene som du vil dekke og hva slags informasjon du trenger å vite om hvert element. Du kan øve deg på inspeksjon på kommersielle kjøretøy. Har en partner krysse av hvert element som du går rundt bilen. Du må riktig navn og identifisere 80 prosent av de elementene som er oppført i håndboken.
Fire treet manøvrer er en nødvendig del av CDL testing.

Studer utvalget delen av ferdighetstest og øve manøvrene i samme type bil du skal bruke under testen. Du må kunne utføre den lineære backing, offset backing og lukeparkering. Den manuelle vil gi et diagram av Innstill og hvor for å plassere markører for testen. Du må holde deg innenfor grensene for å hindre punkt fradrag fra poengsummen. Har din partner fungerer som en spotter til å hjelpe deg med å identifisere de områdene du trenger å forbedre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143622.html

Previous:
Next:

Trucks