Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

En '95 Ford Ranger sin seng størrelse Spesifikasjoner

The 1995 Ford Ranger er en andre generasjons modell av Fords bestselgende linje av små lastebiler. Denne modellen året er preget av sin avrundede kanter og mer aerodynamisk utseende. Standard versjoner av 1995 Ranger bære en tradisjonell, glatt-lined seng mens "Splash" modeller har en step-side seng. Ranger popularitet over hele USA fortsatte med 1995-modellen, og det var den mest solgte liten pickup i landet for det året. Dimensjoner og kapasitet

På alle modeller av 1995 Ford Ranger, måler truck bed 69,4 inches bred. Regelmessig og super cab trimmer måle seks meter i lengde og har en lastekapasitet på 37 kubikkmeter. Den lenge sengen gir en ekstra fot, som måler 7 meter i lengde, med lastekapasitet på 44 kubikkmeter. Flare-side "Splash"-modellene har samme dimensjoner som standard modeller og er ikke tilgjengelig med en lang seng alternativet.
Egenskaper

1995 Ford Ranger pickup har en hengslet bakluke med en låsing håndtak som frigjør til å senke og låser å sikre. Bakluken er avtagbar. Alle modellene har en bakre steg støtfanger; Splash modellene har også et skritt på hver side av sengen rett bak førerhuset. En skyve bakvinduet mellom førerhuset og sengen er standard på Splash modeller og er ekstrautstyr på alle andre.
Lastekapasitet og spesifikasjoner

Alle vanlige cab modeller av 1995 Ford Ranger har en maksimal slepe kapasitet på 6000 pounds. Splash modeller har en base nyttelast i 1050 pounds, standard og lang seng modeller har en nyttelast på 1250 pounds. Super førerhus kan taue opp til 5,900 pounds. Splash super drosjer har en base nyttelast på 1000 pounds mens standard og lang seng super drosjer begge har en base nyttelast på 1200 pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143773.html

Previous:
Next:

Trucks