Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan starter jeg en gammel Ford Truck?

Gamle lastebiler er en velsignelse og en forbannelse. En antikk Ford lastebil er enkel i sin design i forhold til moderne lastebiler - og det kan være verdt en god del penger, når restaurert. Det er også en rundt tøft kjøretøy. Baksiden av gamle Ford lastebiler, er imidlertid at de kan være vanskelige å starte - spesielt for noen mer vant til moderne biler. Instruksjoner
en Størrelsen og formen på innleggene og terminaler kan variere.

Åpne panseret på bilen og finn batteriet. På eldre Ford lastebiler, er batteriet som regel opp foran og til langt venstre side av motorrommet. Batteriet har to innlegg med kabler som er koblet til hver. Bruk riktig størrelse fastnøkkel til å koble begge kablene fra innleggene. Vær forsiktig så du ikke berører den negative kabelen, vanligvis svart, til positive innlegg.
2 Korrosjon på batterier kan gjengi selv den beste bilen ubrukelig.

Rengjør batteriet innlegg. Det finnes en rekke metoder for å gjøre dette. En av de mest egnede, er å benytte et spesialisert verktøy som kalles en stolpe renere. Du kan kjøpe et innlegg renere fra de fleste auto-deler butikker. Hvis du ikke eier en post renere, bruk et stykke sandpapir, en Brillo pad, eller en stålbørste.
3

Rengjør polene på slutten av batterikablene. De fleste legg rengjøringsmidler kommer med et verktøy utviklet for å enkelt få tilgang til innsiden av kabelsko. Igjen vil sandpapir, en Brillo pad, eller stålbørste fungerer like godt.
4

Koble kablene til innleggene. Det er viktig at du kobler den positive kabelen til den positive innlegg, og den negative kabelen til den negative innlegg. Unnlatelse av å gjøre dette kan føre til skade for deg og din bil. Den positive innlegg på batteriet er vanligvis angitt med et plusstegn og negativt med et minustegn.
5 Ved å pumpe gassen pedal, er du manuelt levere drivstoff til motoren.

Pump gassen pedal tre ganger. Når du er ferdig, ta foten ut av pedalen og vri om nøkkelen. Hvis motoren begynner å starte, men går tilbake til bare snu, stoppe og gjenta trinn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144267.html

Previous:
Next:

Trucks