Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Nissan Frontier Towing Specs

Nissan Frontier er en import lett lastebil, spesielt populært med off- road entusiaster på grunn av sin 4x4 drivlinje. Selv om det ikke er rettet mot tauing som middels og tunge lastebiler , er det fortsatt en meget dyktig plattform , særlig i V - 6 trim. Den innebygd fire sylinder er i stand til å slepe men har en sterkt redusert kapasitet i forhold til V -6 . Firesylindret (4x4 og 4x2 )

Den firesylindrede Frontier , både i 4x4 og 4x2 , er i stand til tauing 3,500 pounds , selv om det vil kreve oppkobling av en syv -pinners trailer wire og slep mottaker stikk . Dette forutsetter også en tom lastebil seng og tørre asfalten .
V - 6 4x2

sekssylindrede 4x2 Frontier er i stand til tauing 6,500 pounds , men det vil kreve oppkobling av en syv -pinners trailer wire og slep mottaker stikk . Dette forutsetter også en tom lastebil seng og tørre asfalten .
V- 6 4x4

sekssylindrede 4x4 Frontier er i stand til tauing 6,300 pounds , selv om det vil kreve oppkobling av en syv -pinners trailer wire og slep mottaker stikk . Dette forutsetter også en tom lastebil seng og tørre asfalten .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142508.html

Previous:
Next:

Trucks