Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Topkick 6500 slepekapasitet

The GMC Topkick C6500 var en middels lastebil i fellesskap utviklet av General Motors Corporation og Monroe Truck Equipment, bygget for en rekke kommersielle bruksområder. Den Topkick og Chevrolet Kodiak utgjorde den medium -duty lastebil business for GMC frem til 2009 , da GMC avviklet lastebilene . Haling og tauing

2006 GMC Topkick , som hadde en egenvekt på 11,300 pounds , var rundt 3000 pounds tyngre enn de tunge lastebiler fra Ford eller Dodge. Den Topkick hadde en total nyttelast på ca 5000 pounds , og en slepe kapasitet på 14,300 pounds .
Funksjon

GMC Topkick er designet for heavy- duty kommersielle arbeid slik som last og dump lastebiler gjøre . Den kom med en kraftig 300 - hk, 6,6 -liters turbodiesel motor, og £ 520 -fot dreiemoment på 1600 rpm . At motorkraften kom med en US Environmental Protection Agency -rated drivstofføkonomi på bare åtte til ni mpg.
Utgått

I juni 2009 under sin historiske økonomiske vanskeligheter , kunngjorde general Motors at det hadde vært i stand til å finne en kjøper til sin medium duty lastebil virksomheten, og så ble det avsluttet produksjonen av både Topkick og Chevrolet Kodiak . General Motors konsernsjef Fritz Henderson sa at selskapet slet med å selge middels plikt lastebiler på grunn av deres mangel på alternativer i forhold til sine konkurrenter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144333.html

Previous:
Next:

Trucks