Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Ulike Truck Størrelser

Når lasten må bli halt, lastebiler tilby plasser for å frakte store laster av vekt for lange avstander. En av de mer populære formene for lastebiler for å kjøpe er pickups. Dette er på grunn av deres allsidighet som lastbærerens og liten størrelse, noe som gjør dem mer praktisk for daglig bruk. Større laster, men krever større lastebiler, herunder semitrailere og søppelfyllinger. Pickup

Pickup lastebiler er den vanligste formen for lastebiler og kalles også kompakte pickup lastebiler. Australiere og newzealendere kaller lastebiler "ter", ifølge Power House Museum. Karakteristikken av lastebiler inkluderer en drosje for 04:58 passasjerer og et område som kalles en "truck bed" på baksiden av kjøretøyet. De fleste pickup lastebil modeller skille førerhuset og lasteplanet områder. Den første pickup lastebil i USA var Ford Model-T lastebil, som ble introdusert på markedet i 1925. Pickup lastebiler kommer i flere størrelser, for eksempel full size pickups og mid-size pickups. Full-size pickups bære over 1000 pounds på sine lastebil senger, mens mid-size modeller har V6-motorer i motsetning til de fire-sylindrede motorer i kompakte pickups.
Semi-Trailer

Kalt en semi lastebil for korte, semi-trailere er artikulert, og deres formål er for tauing tilhengere. En artikulert lastebil er et kjøretøy med en permanent svingbare leddet i bygge sitt, noe som tillater dem å ta skarpe svinger når hauling en trailer. Tilhengeren er hekta på lastebilens dreiepunkt eller en stor hindring. Mest semi-trailer lastebiler har dieselmotorer, siden disse type motorer er mer drivstoffeffektive enn gassmotorer. Også disse type lastebiler vanligvis har manuell girkasse i stedet for automatgir. Dette gjør det mulig for føreren å ha så mye kontroll av bilen som mulig, noe som er viktig ettersom trucken frakter store belastninger. I USA, drivere skaffe klasse A førerkort fra truckkjøring skolene for å lovlig kjøre semi-trailer lastebiler.
Dump Truck

Disse type av lastebiler er ikke fullt så stor som semi-trailere, men de brukes for transport av løsmasser til byggeformål. Løst materiale omfatter smuss, jord og sand. Denne typen lastebil har to primære deler: førerhus og åpen-box seng. Førerhuset har plass vanligvis opp til tre passasjerer og sengen bærer lasten. Denne lastebilen navn stammer fra sin lastebil seng, som dumper den løse materiale til bakken via et hydraulisk system festet til lasteplanet. Flere dumperen modeller er tilgjengelig. En standard dumperen har lastebil seng festet til rammen av lastebilen, mens lastebil senger på leddet koble til lastebil på en hengsel. Transfer dumperne er lik standard dumperne, bortsett fra at de er i stand til å hale en egen trailer bak lastebilen seng.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143548.html

Previous:
Next:

Trucks