Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer Class Åtte lastebiler

Ifølge Commercial Truck Trader , er en klasse - åtte lastebiler med en totalvekt (GVW ) av £ 33,001 . eller mer . Dette er de største kategorisert kjøretøyer som definert i henhold til vektforhold av den amerikanske regjeringen . Klasse åtte lastebiler er vanligvis brukes på byggeplasser eller for langtransport arbeid. Semi -Trucks

Siden semi -lastebiler må være store nok til å bære tunge varer, de også veie mye . Et eksempel er 2000 379 Peterbilt , som har en 550 - hestekrefter Caterpillar C15 motor. I tillegg er den utstyrt med en 18 -trinns girkasse og har en 260 - tommers akselavstand .
Transportvogn
p Med en bakakselen vekt på 40.000 kg. , Dumpere som 1991 Mack Superliner RWS713 er eksempler på klasse - åtte lastebiler. Den har en 550 - hestekrefter , V - 8 motor og en 18 -trinns girkasse . Forakselen vekt er £ 12,000 . , Og bringer den totale vekten til over 50.000 totalt lbs .

Sement lastebiler

Sement lastebiler er en type klasse - åtte lastebil typisk sett rundt byggeplasser . Fordi disse lastebiler bære tung last av materiale i den bakre del av kjøretøyet , er det bak- aksel vanligvis høy i vekt og laget for å være meget sterk . Lastebilene har også store, kraftige motorer for transport av tung last.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143547.html

Previous:
Next:

Trucks