Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tow en 2001 Nissan Frontier

The 2001 Nissan Frontier er en liten pick-up truck med en V6-motor. 2001 Nissan Frontier er en lettere lastebil i forhold til mange andre lastebiler. Fullføre denne jobben på riktig måte vil bidra til å sikre at du og alle andre sjåfører på veien med deg vil være trygg når du sleper den 2001 Nissan Frontier. Tauing prosess for denne lastebilen er ikke vanskelig å fullføre. Du trenger:
slep kjøretøy
Tow trailer
Pad lås
Sikring stropper
Vis flere instruksjoner
en

Tilbake bakenden av trekkvognen opp til forsiden av det slepende tilhengeren. Koble trailer forbinder armen til tilhengerfestet på trekkvognen. Koble bremsen ledningen til tauing bilens bremse-tilkobling.
2

Drive de to forhjulene bort på slep trailer. Trekk opp på låsestangen for å sikre forhjulene mot taue tilhengeren. Lås låsing bar med hengelås.
3

Fest kroken på en av de som fester stroppene til den nedre kontroll arm på høyre hjulet. Bly den motsatte enden av stroppen til ankeret ringen på høyre side av gulvet av tilhengeren. Trekk til stroppen.
4

Fest kroken på en av de som fester stroppene til nedre kontroll arm på venstre hjul. Føre den motsatte enden av stroppen til ankeret ring på venstre side av gulvet av tilhengeren. Trekk til stroppen.
5

Sett 2001 Nissan Frontier er motoren i nøytral.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140887.html

Previous:
Next:

Trucks