Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1998 Chevy 1500 Specs

For den generasjonen av Chevy lastebiler mellom 1988 og 1998, referert i 1500 til halvt tonn utgave. Trimme pakker inkludert basisnivået Cheyenne, mid-level Scottsdale top-of-the-line Silverado. C betegnelsen var for bakhjulsdrift og K utpekt en fire-wheel-drive. Styrken i modellen var en pålitelig og kraftig motor, og den svakheten var måten kroppen og interiør ble satt sammen. Motorer

Flere alternativer var tilgjengelig for 1998 1500 halvt tonn pickup. V8-motoren var den mest populære med en fire-trinns automatisk girkasse. En seks-sylindret, og en diesel V8 ble tilbudt, men ble ikke solgt ofte. To-eller firehjulstrekk var tilgjengelig med en motor på noen av de tre trimme pakker, noe som gjør alternativer rikelig. Standard og utvidet drosjer var tilgjengelig på alle modeller.

To V-8 motorer ble tilbudt, The 5,0 liter satt ut 230 hestekrefter, mens 5,7 liter ble rangert på 255.. V-6, 4,3 liter ble vurdert til 200 hestekrefter. Selv om V-8 var mer populære, ble det v-6 vurdert standard. En fem-trinns manuell girkasse var standard og fire-trinns automatgirkasse var valgfritt. Begge sendingene hadde overdrive.
Mål

standard modellen ble vurdert til 18 til 22 miles per gallon, mens de åtte sylinder ble vurdert til 14-19 miles per gallon . Boksen på baksiden av lastebilen varierte 6-8 fot, avhengig av størrelsen av førerhuset. Lastebilene var alle 217 inches lang og egenvekt var 4,173 pounds. Lastebilen hadde en akselavstand på 141,5 inches og kjørte på 15-tommers dekk. Utvendig lastevolum var 55 kubikkfot, og med den utvidede førerhuset, interiør lastevolum var 40 kubikkfot med baksetene nede. Base pris for lastebil varierte fra $ 17,030 til $ 23,199.
Egenskaper

Standard på alle modeller var tunge batterier og dynamoer, foran anti-roll bar, spiralfjærer foran fjærer og et høyt midt-montert stopp lys. En pickup lasteplan lyset var standard sammen med dag-natt bakspeilet, foran leselys, og en AM /FM stereo med klokke. Klimaanlegg, servostyring, elektriske vindusheiser og tilt wheel ratt var standard. Målere på dashbordet inkludert turteller, oljetrykk, voltmeter og motor temperatur målere.

Beyond the V-8 motor og automatgir, det var mange alternativer tilgjengelig. Inne i lastebilen en motorvarmer eller motor kulere var tilgjengelig, og en overføring kjøligere. Ekstra kraftige akslinger var også alternativer. Spesielle hjul var valgfritt, samt en differensialsperre. En trekkrok, over store støtfangere, og klarlakk eller metallic lakk var andre utenfor alternativer. Inne konsoller og ekstra lagring var også tilgjengelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141904.html

Previous:
Next:

Trucks