Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvor å Endre 2000 Silverado u-ledd

kjent for holdbarhet, en kjekk, rent utseende og en fornuftig konstruksjon og design, har Chevrolet Silverado fått et rykte som en lett brukbare kjøretøy. Oppgaven med universalledd erstatning er ikke vanskelig for den gjennomsnittlige gjør-det-yourselfer. Du trenger
Hjulklosser
Floor jack
Jack står
Gul merking stift
Box slutten fastnøkkel
Plastpose
Strikker
Table skrustikke
liten tang
Flathead skrutrekker
Liten hammer
Socket satt
Bearing fett
Vis flere instruksjoner
en

Plasser bremseklosser bak bakhjulene og engasjere parkeringsbremsen. Sett bilen i neutral.Use gulvet jack å jekke opp den ene siden av bilen, og plassere en jack stå under et solid punkt som en ramme rail. Senke bilen på støttebenet, og gjenta for den andre siden.
2

Marker drivakselen åk og innspill flens på bakre differensial med gul merking stift slik at du vil være i stand til å stille opp merkene og reinstallere drivakselen i riktig posisjon later.Use boksen slutten fastnøkkel til å fjerne boltene fra de bakre universelle felles caps. Fjern hettene.
3

Nedre baksiden av drivakselen, og skyv foran drivakselen ut av overføringen. Vikle en plastpose rundt slutten av sendingen og bruke gummistrikk til å holde den på plass og holde overføring væske lekker på gulvet.
4

Plasser drivakselen på en benk utstyrt med en skrustikke og montere det i skruestikken med åket lett tilgjengelig. Bruk liten tang til å fjerne låseringene som holder de universelle caps i åket ved å klemme endene sammen og løfte dem ut. Hvis leddet har indre låseringene, fjerne dem ved hjelp av en vanlig skrutrekker lagt mot sin åpne kanten og bank dem ut med en hammer.
5

Finn en stikkontakt litt større enn diameteren på den universelle endestykke , og en litt mindre. Plasser større kontakten mot enden av en endehette med den åpne enden av sporet som vender mot hetten, og den mindre kontakten mot det motsatte endestykke og fyll i skruestikken.
6

Stram skruestikken å trykke den universelle caps ut av åket så langt som mulig, og trekk deretter ut resten av veien med en tang. Gjenta på den andre enden av drivakselen.
7

Plasser en lagerhette på siden av åket, sette den inn i skrustikke, og stram skrustikke til å presse det inn i åket kun ¼ ; av en tomme
8

Sett kryss-formet kropp av den universelle felles inn i delvis montert endestykke på åk, med forsiktighet for å unngå å flytte noen nålelagre.. Bruk fett for å holde lagrene i hettene om nødvendig.
9

Hold den universelle kroppen kryss i posisjon for hånd, plasserer den avinstallerte endestykke i sin posisjon, og stram montering i skrustikke til endestykker sitter så langt som mulig.
10

Bruke kontakten som er mindre enn slutten cap, legg det mot et endestykke. Sette hele universalledd montering i skrustikke og sakte stramme til slutten cap er helt på plass, og deretter installere låseringen etter det motsatte av fjerning. Snu åk og gjenta for den andre enden cap.
11

Gjenta felles utskifting prosessen for den andre enden av drivakselen.
12

Skyv drivakselen inn i overføring, og juster de gule merkene på baksiden åk med merkene på differensial.
13

Installer caps og deres bolter bort på universalledd og stram godt med boksen slutten fastnøkkel. Senke bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140910.html

Previous:
Next:

Trucks