Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Utleie som kan brukes til tauing Tilhengere

Ved hjelp av en hengerfeste kan tjene en rekke formål. Du kan trenge mer lagringsplass enn det som er tilgjengelig i kjøretøyet, skal ta med en annen bil uten en ekstra sjåfør (eller bare prøver å unngå å betale for gassen til å kjøre begge biler), eller kjøring med tilhenger bærer spesialitet båter eller all-wheel- kjøretøy. Men hvis du leier bilen gjør tauing, være oppmerksom på at ikke alle utleiefirmaer lar deg gjøre dette, og ikke alle leie biler er i stand til. Moving Truck Utleie selskaper

Den gigantiske lukkede lastebiler du ser på veien, fra selskaper som U-Haul og Penske, har kraftige motorer og solide rammer og en trekkrok du vanligvis lov til å bruke . Fordi oppdraget av disse selskapene er å aktivere funksjonaliteten i bevegelse, sine kontrakter vanligvis tillate deg å taue tilhengere med vekter som ikke overstiger slepekrok sin belastning evner.
Rent-a-Truck Selskaper
med

fleste kommersielle bilutleie selskaper, som også leier lastebiler, har vilkår i sine kjøretøy leie avtaler som forbyr deg fra å bruke hvilken som helst bil du leier dem for tauing. Selv om bilen du leier kommer med slepekrok, de leievilkår ofte ikke tillate deg å bruke det. Hvis du gjør det, kan selskapet kreve et gebyr for brudd på leieavtalen og ugyldiggjøre eventuelle retningslinjer du har kjøpt som ville ha lettet du ansvar for skader på kjøretøyet. Utleie selskapet vil også belaste deg avgifter knyttet til feste noen del av bilen, fra mekaniske problemer som kan ha resultert fra tauing til noen skade på kroppen. Men hvis leie selskapet har en egen avdeling dedikert til lastebil leie, da disse vil ofte komme med trailer haker du har lov til å bruke.
Trailer Hitch Rentals

annen mulighet du har til å slepe en tilhenger er å leie et hengerfeste som du kan installere på din egen bil, bruke til hva tauing behov du måtte ha, og ta ut og returnere til utleie selskap når du er ferdig. Dette sparer deg for penger over å kjøpe tilhengerfeste selv, og sparer deg trenger å lagre en hindring du kjøpt hvis du normalt ikke liker måten det ville se på bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142109.html

Previous:
Next:

Trucks