Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan fortelle om en F250 er overbelastet

Ford F250 pickup lastebiler kan frakte mer last enn personbiler. Imidlertid er mengden av den belastning de kan håndtere ikke ubegrenset , og antallet av passasjerer som også kommer inn i bildet . Riktig lasting av lastebil vil sikre at lastebilen utfører som annonsert, og sikkert det. Håndtering og strukturelle skader kan oppstå hvis du ikke respekterer riktig lasting kriterier. For å fortelle om en F250 er overbelastet , må du identifisere bilens egenvekt rangeringer og beregne nyttelast. Andre tall er viktig også - slik som totalvekt . Instruksjoner
en

Identifiser fortauskanten lastebilens vekt. Base Egenvekt er vekten av F250 pluss eventuelle fabrikken utstyr og en full tank av gass. Vehicle Egenvekt er vekten av kjøretøyet pluss fabrikken og ettermarkedet utstyr .
2

Beregn nyttelast. Nyttelasten er den samlede vekten av last og passasjerer . Dette tallet må ikke overstige den maksimale nyttelast som er angitt på etiketten på kanten av førerdøren . Ikke glem å ta ettermarkedet utstyr, for eksempel trailer uhell.
3

Legg Vehicle Egenvekt til last og passasjerer for å få totalvekt. Den totalvekt må ikke overskride totalvekt , eller GVWR , som er trykt på etiketten .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144613.html

Previous:
Next:

Trucks