Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Cummins Eksosbrems Theory

I de handler, er Cummins eksos bremser folkemunne omtalt som Janne bremser. Dette er fordi Cummins E Brake ble i fellesskap designet av Cummins, Inc. og brems spesialister Jacobs Vehicle Systems, Inc. normal bremseeffekt

Normal bremsesystemer, inkludert luft bremser og skivebremser, langsomme kjøretøyer ved å øke motstand på hjulene som driver reduserer drivstoff til sylindrene ved å slippe trykket på gasspedalen. Ved hjelp av denne metoden, fortsetter veivakselen for å slå til sin treghet er brukt.
Eksos Bremse

eksos nedbremsing er eksos flyt begrenset. Dette fører til en backup av avgasser. Disse gassene forbli i sylinderen, noe som forkorter stempelslag. Dette hindrer rotasjon av veivaksel på hvert slag, og dermed reduserer bilens fart.
Effectiveness

eksos bremsing, effektiviteten av metoden er i direkte forhold til hastigheten av motoren. I en Cummins B5.9 dieselmotor, for eksempel gjelder en Cummins E Brake 34 hestekrefter av motstand når engasjert i RPM 1400, 96 hestekrefter for motstand når engasjert på 2200 RPM og 159 hestekrefter av motstand når engasjert på 2800 RPM.

VG Turbo Unntak

variabel geometri, eller VG, turboladere, eksos breaking er innlemmet i turbolader system. Av denne grunn Cummins E Bremser ikke er installert på motorer utstyrt med VG turboladere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144226.html

Previous:
Next:

Trucks