Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Sett Sides på en Pickup for transport

Utvide høyden på sidene av lastebilen din seng kan du hale mer last ved å stable den høyere. Legge til disse sidene er en enkel oppgave du kan fullføre på en lastebil, men du må gjøre det med omhu for å beskytte lasten, andre drivere og truck. Feilaktig konstruerte side utvidelser kan kollapse og forårsake en fare. De utvidede veggene i sengen kan svekke synsfelt mens du kjører også, så ta det rolig når du hale varer. Du trenger:
Målebånd
Wood, 2-by-4 inches
Sirkelsag
Drill
Wood skruer
Hammer
Nails
Show Flere Instruksjoner
en

måle bredden fra en vegg av din lastebil sengen til den andre. Mål den totale lengden av lastebilen sengen også. Registrere målingene slik at du kan referere til dem senere.
2

Klipp to stykker av to-fire til lengden på lastebil seng med en sirkelsag. Klipp fire stykker til bredden av lastebilen sengen. Skjær ytterligere fire trestykker måling fra lasteplanet til høyden du vil du ønsker for din lastebil sider.
3

Etikett sengen lengde trestykker som "A , "The bed bredde trestykker som" B "og de høye trestykker som" C. " Skriv bokstavene i lys blyant kan du sand bort senere om du ønsker.
4

Legg de to "B" biter parallelt med hverandre på bakken. Sett to "A"-brikker på toppen av dem i hver ende, danner et rektangel.
5

Anchor hjørnene av tre sammen med tre skruer. Bore gjennom toppen av "A" trestykker inn i "B" trestykker. Sett to skruer i hvert hjørne.
6

Be to assistenter til å holde veden rektangel i luften. Stilling en av de fire stykker av "C"-merket tre vertikalt under hvert hjørne av rektangelet. Har assistenter lavere veden trekant ned på de vertikale biter av "C" merket tre.
7

Skrue gjennom toppen av rektangelet hjørnene ned i "C" merket tre. Bruk to treskruer for hvert hjørne.
8

Vend tre bygg over så "C" merket trestykker pinne i luften. Plasser de to gjenværende "B" merket trestykker over "C" merket trestykker på toppen og bunnen av treet konstruere.
9

Drill to skruer gjennom "B" merket stykker av tre inn i den vertikale "C" trestykker. Sett to skruer i hvert hjørne.
10

Vend bygg over en gang til og løfte den opp på lasteplanet. Plasser den så den ene enden sitter tett inntil baksiden av lastebilen førerhuset og den andre sitter helt inntil den lukkede bakluken.
11

Plasser en tre planke mot toppen av lastebilen sengen veggen på hver side av lastebilen. Den planke må nå fra den ene side av konstruksjonen til den annen. Hamre den på plass.
12

Place annet tre planke over det første og hamre den på plass. Fortsett å bruke lameller av tre til du dekker området fra toppen av truck bed vegger til toppen av veden konstruere, skape massivt tre vegger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142789.html

Previous:
Next:

Trucks