Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2002 Silverado 1500 Specs

Chevrolet Silverado 1500 pickup lastebil kom i fire forskjellige utstyrsnivåer i 2002. Disse var Base, Commercial, LS og LT. Alle versjoner var utstyrt med fire hjul anti-lock bremser, bakhjulsdrift og firehjulsdrift, cab-back isolator, automatisk låsing hub kontroll og aircondition. Motor og girkasse

Standard motorer for alle, men LT var en 4,3-liters V6 med 200 hestekrefter. LT hadde en 5,3-liters V8-motor med 285 hk som standard. Alternativer for de andre tre versjonene var en 4,8-liters V8 med 270 hk eller en 5,3-liters V8 med 285 hestekrefter. Alle versjoner kjøres på vanlig blyfri bensin.

LT har fire-trinns automatisk girkasse med overdrive, men LS, kom Kommersiell og Base med femtrinns manuell girkasse med overdrive som standard. Imidlertid var det fire-trinns automatisk girkasse med overdrive en opsjon på disse tre modellene.
Fjæring og bremser

Alle versjoner har kort og lang arm foran suspensjon med torsion bar, spiralfjærer, gass-trykksatte sjokk og front anti-roll bar. Bakhjulsopphenget har blad fjæring med bladfjærer og gass trykkabin sjokk. Bremsene på alle modellvarianter er ventilerte skiver foran og bak.

To-hjulstrekk er konvertert til firehjulstrekk manuelt i Commercial, Base og LS-versjoner, men LT har automatisk fire-wheel-drive engasjement.
Egenskaper

2002 Silverado 1500 versjoner har kjørelys, et senter høyt montert bremselys, sidekollisjon barer, fører og passasjer foran kollisjonsputer med oppsigelige passasjer airbag, en bakre steg støtfanger, klarlakk single-tone maling, foran krom støtfanger med to to kroker og trailer sele. De har også en turteller, en olje trykkmåler, analog instrument display, tilt ratt, en motor temperaturmåler og et voltmeter måler.

Base og LS begge kommer med enten to dører eller fire dører, Commercial har bare to dører og LT har fire dører.

Elektriske vindusheiser er standard i LS og LT, som er cruise control, CD-spiller, fjernkontroll nøkkelfri adgang, Theftlock radio tyveri avskrekkende, skinntrukket ratt, dørlåser, foran leselys, to strømkilder eksterne speil, krom bar grill listverk, gulv teppe trim, panikk alarm-og sikkerhetssystem.

The LT har også tracker system, Onstar nødsituasjon SOS, front bøtte seter, skinn sete trim, sjåfør og passasjer oppvarmede seter og seatbacks, fører og passasjer armlener, 16 tommers lettmetallfelger, internett, et kompass, utvendig temperatur monitor, deep-tonede vinduer og en bakre defroster som standard.

Heavy duty sleper var heavy duty ride suspensjon, limited slip differensial og en trekkrok alternativer på alle modeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141760.html

Previous:
Next:

Trucks