Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Wire en lastebil Dynamo

Pick-up trucks er en amerikansk standard når det kommer til biler på veien, og som alle biler, periodisk vedlikehold og oppgradering av deler er nødvendig når du eier en lastebil. Generatoren er generatoren for lastebilens motor, holder batteriet lades mens bilen er slått på. Men hvis dynamoen går dårlig, må du bytte den. Installere en ny forrett og ledninger det på plass kan få lastebil ut av garasjen og tilbake på veien hvor den gjør deg mest godt. Du trenger
Socket sett
Wrench satt
Breaker bar skralle
Vis flere instruksjoner
en

Park lastebilen, sett pause og slå av motoren. Ta ut nøkkelen fra tenningen og åpne panseret på bilen. Fjern den negative batterikabelen med en skiftenøkkel og sett den til side mens du arbeider på elektronikken i bilen din. Legg på remmen diagram på panseret eller radiator likkledet i lastebilen for å finne den Serpentine beltet diagram som viser deg hvor dynamoen er plassert, samt strammer bolt til å løsne trykket på beltet.
2 < p> Legg inn en passende størrelse socket over enden av bolten på beltet strammer skivene og fest breaker bar skralle til kontakten. Bruk kraft i den retningen på Serpentine beltet diagram (for noen modeller av lastebiler, vil retninga bli med klokken, mens for andre lastebiler det vil bli klokken) for å løsne beltet. Skyv beltet ut av strammer skivene og sakte slipper presset på skrallen for å la skivene flytte tilbake i "lukket" posisjon. Fjern beltet fra dynamoen skivene, men ikke fra noen av de andre trinser i motoren.
3

Koble alle ledningene fra den gamle dynamo og bruke stikkontakter eller skiftenøkler å løsne og fjerne boltene som holder dynamoen på plass. Fjern dynamoen fra motoren. Monter den nye dynamoen på plass og skru til boltene.
4

Finn den røde utgang ledningen og koble den til den store terminalen på dynamoen. Skyv skiven og skru fast mutteren å holde ledningen på plass. Skyv den hvite pluggen med den elektriske kontakten på den i dynamoen til det klikker på plass og sikrer. Plasser serpentin beltet over enden av den roterende skivene. Frigjøre spenninger i strammer skivene og skyv beltet tilbake på plass. Ta dine verktøy, koble til batteriet bly, og starte bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141927.html

Previous:
Next:

Trucks