Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Funksjoner av GMC Sierra

The GMC Sierra er en full -sized plukke opp fra GM selskapet. Den kommer i V6, V8 og V8 hybrid-modeller , 1500 , Denali og Hybrid. Bilen har mange alternativer som varierer fra modell til modell . Basen Veiledende pris er mellom $ 20,850 og $ 43,49 , avhengig av modell . Mekanisk

Sierra har en valgfri ekstra ekstern oljekjøler . Alle modellene har en valgfri motorvarmer samt en heavy duty trailer pakke med integrert brems kontroll. Motorblokk ovner er nyttige i kaldere klima . Sierra har også en valgfri skid plate pakken. Friksjonsplaten er nyttig for dem som kjører i ulendt terreng og beskytter bunnen av bilen .
Interiør

Skinnratt og ratt montert radio kontroller er tilgjengelige. En bakvinduet defogger er et anbefalt alternativ . Det er også et alternativ for en lese makt vindu . Dessverre , kan kraften bakvinduet ikke brukes med bakvinduet defogger .
Entertainment

Mens en AM /FM stereo er standard , mange andre stereo alternativer finnes . MP3 -CD , USB -port og i dash CD -skifter med DVD -spiller er også valgfritt. Sierra kan også ha en berøringsskjerm navigasjonssystem. I tillegg er en underholdnings-pakken tilgjengelig sammen med oppgraderte Bose-høyttalere . XM satellite radio er valgfritt sammen med bluetooth for mobiltelefoner og OnStar .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142971.html

Previous:
Next:

Trucks