Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer en Throttle sensor på en 2003 Dodge Ram 3500

Endring av gass stilling sensor på en 2003 Dodge Ram 3500 tar omtrent en time å fullføre. The '03 Dodge Ram 3500 kom med fire forskjellige motorer, men gass stilling sensor er på samme sted på alle fire motorer. Du kan kjøpe en ny gass stilling sensor på ditt lokale auto deler butikken samt verktøy for å fullføre denne jobben. Du trenger product: # 1 Phillips skrutrekker
stjerne bit eller Torx bit satt
Vis flere instruksjoner
en

Locate throttle forsamlingen på lastebilens motor. Dette er forsamlingen med to linjer forbundet at flytte frem og tilbake når du trykker på gasspedalen. Finn gass stilling sensor, som er den runde elektronisk sensor monteres enten på baksiden eller på toppen av throttle forsamlingen.
2

Fjern den elektroniske sele festet til gass stilling sensor. Bruk enten en Phillips skrutrekker eller en stjerne /Torx bit for å fjerne denne sensoren.
3

Inspiser ledningsnettet pigtail koblet til sensoren. Pass på at du ikke ser noen brennmerker eller smeltet plast som kan indikere et ledningsnett kort som kan trenge seg oppmerksomheten til en bil elektriker.
4

Sett den nye gass stilling sensor motsatt vei du fjernet det. Sett på ledningsnettet. Starte bilen for å sikre at den nye sensoren fungerer som den skal. Lastebilen skal tomgang mellom 750 til 1000 RPM.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141137.html

Previous:
Next:

Trucks