Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik sikkerhetskopierer store lastebiler Trygg

Sikkerhetskopiere en stor lastebil er mye annerledes enn å snu en normal bil . Dette er på grunn av sin størrelse, mangelen på en skikkelig bakspeilet og utvidet svingradius . Enten du kjører en stor pickup, en bevegelse lastebil eller en semi lastebil, går sakte og holde øynene på sidespeil vil bidra til å forhindre ulykker eller skader på usynlige fotgjengere . Forsøk aldri å sikkerhetskopiere en stor lastebil i et område med stor trafikk eller i en situasjon hvor det kan være fotgjengere rett bak lastebilen . Instruksjoner
en

Sjekk de store sidespeil ( og bakspeilet , hvis lastebilen har en) for noen fotgjengere eller gjenstander som kan flytte nær baksiden av lastebilen . Tute i hornet hvis noen går på tomgang i nærheten av lastebilen , og prøve å varsle ham med håndsignaler av din hensikt å sikkerhetskopiere .
2

Trå på bremsepedalen og flytte lastebilen girkasse i revers . For store frakt lastebiler som semifinalen , vil dette aktivere en pipelyd støy å varsle folk i umiddelbar nærhet. Utvise ekstra forsiktighet når du rygger lastebil hvis den ikke har et lydsignal støy .
3

Hold øynene på side sikte på å overvåke området bak lastebilen . Slipp bremsepedalen og sakte tråkke på gasspedalen . Nøye manøvrere bilen rundt hindringer , overcompensating for eventuelle hull å dekke den store svingradius . Trå inn bremsepedalen og flytte lastebilen til nøytral eller park når du er ferdig sikkerhetskopiering .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141805.html

Previous:
Next:

Trucks