Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Informasjon om Toyota Tacoma SR5 4X4

"SR5" er en betegnelse for en bestemt pakke Toyota tilbyr på flere typer kjøretøy, inkludert Tacoma lastebiler. Funksjonene i en SR5-style-modellen er enten kosmetisk eller mekanisk. Generell Toyota Tacoma 4x4 Egenskaper

Toyota Tacoma 4x4 er mellomstore lastebiler som kommer i tre cab stiler: Regular Cab, Tilgang Cab og Double Cab, samt flere trim stiler. Du kan velge en Tacoma med enten en 2,7-liters, firesylindret motor eller en 4-liters V-6 motor. Den firesylindrede motoren leveres med enten en fem-trinns manuell eller en fire-trinns automatisk girkasse, og V-6 kommer med enten en sekstrinns manuell eller en femtrinns automatgirkasse.

SR5 Mekaniske egenskaper

Toyota Tacoma SR5 pakker har makt utenfor speil på Tilgang Cab modeller, en ekstern nøkkelfrie oppføring system, cruise control, variabel hastighet vindusviskere og en bakluke-håndtak integrert backup kamera koblet med en automatisk dimming speil med en skjerm.

SR5 Kosmetiske Funksjoner

Toyota Tacoma SR5 pakkene har en krom grill surround og bakre støtfanger, lakkert i bilens farge frontfanger og over-fendere, tåkelys på V-6 modeller, en glidende bakvinduet med personvern glass og bøtte seter med korsryggstøtte for sjåføren. Den SR5 inkluderer også Toyotas SR5 stoff trim, metallic-tone instrument panel trim, skinntrukket ratt med lydkontroller, skinntrukket Shifter på automatgir modeller, en SR5 badge og doble solskjermer med speil og forlengere.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142401.html

Previous:
Next:

Trucks