Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer en Klasse 1 Trailer Hitch

En klasse 1 tilhengerfestet har lavest slepekapasitet av noen stikk. Klasse 1 trailer uhell er i stand til å slepe opp til 2000 pounds med en maksimal tunge vekt på 200 pounds. Mindre biler, lastebiler og SUVer bruke denne type vanskelighet å taue mindre tilhengere. Klasse 1 stikk er ofte en enkel type, men den er installert på samme måte som et stikk brukes til å taue større tilhengere. Du trenger
Jack
Jack står
Marker
Klemmer
Nuts
bolter
Drill
Hengerfeste
Vis flere instruksjoner

en

Sett trekkrok delene løst sammen før start. Match bolter og muttere med hullene de tilhører følge produsentens anvisninger. Løft bilen med en jekk og bruk bukker for å sikre den før du installerer Klasse 1 trekkrok.
2

Juster støtfanger og løsne eksosanlegget hvis det ikke er nok plass til å arbeide.

3

Klem stikk på plass på kjøretøyet sted hvor det skal festes. Undersøke stikk for å avgjøre om stikk er skruehull stille opp til bilen rammens eksisterende hull. Hvis de ikke gjør det, merk av hullene på rammen ved hjelp av en markør eller spraymaling og fjern stikk.
4

Bor hull i kjøretøyets ramme ved behov. Trailer haker er designet for å passe inn i eksisterende hull i de fleste tilfeller, så det er mulig uten boring vil være nødvendig. Reclamp stikk på plass.
5

Sett boltene i hullene. Skru inn boltene godt inn i alle hull etter instruksjonene som fulgte med stikk. Stram mutterne.
6

Fjern klemmene etter at alle bolter og muttere er på plass. Husk å stramme eller erstatte eventuelle støtfanger eller eksos deler fjernet under installasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142277.html

Previous:
Next:

Trucks