Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Nye Gagdets for lastebiler

Trucks er den automotive verdens arbeidshester. Hver Trucken er konstruert for å bære mye vekt, ha kraftige motorer og ha et stabilt chassis samt et opphengssystem for å bære trailere og andre tunge laster. Fordi lastebiler er ment å være arbeidshester og ikke luksus kjøretøy, noen mennesker tror at lastebilene skal ikke være utstyrt med høyteknologiske gadgets, men med fremveksten av kjøretøyteknologi, kan lastebiler nå være utstyrt med flere gadgets som lette reise og legge bedre sikkerhetstiltak. Global Positioning System

Global Positioning System (GPS) enheten har blitt vanlig for de fleste bileiere, spesielt de som reiser lange avstander. Moderne GPS-enheter ikke bare gi deg den beste veien å ta, men også gi en beregnet ankomsttid og avstanden som trengs for å nå dine mål samt soloppgang og solnedgang slik at du kan tilberede dine mellomlandinger. Andre avanserte GPS-enheter inkluderer kart som synliggjør interessante steder, som rasteplasser, bensinstasjoner og losji. Noen til og med spille inn dine reiser og finne den mest drivstoff-effektive veier til å ta når du kommer tilbake på turen.
Entertainment Systems

Utstyre din lastebil med en top-of -the-line entertainment system vil bidra til å lette den lange timer med en kjøretur. Dagens kjøretøy underholdningssystemer kan være så variert som budsjettet tillater det, og noen underholdning systemer gir en LCD-skjerm som du kan se DVD-filmer på fritiden

Et annet alternativ er satellitt-radio, som lar deg lytte. til nesten hvilken som helst radiostasjon selv om du er i midten av ingensteds. USB-og Bluetooth-tilkoblinger kommer også standard på top-of-the-line underholdningssystemer, slik at du kan koble til MP3-spillere eller en mobiltelefon til systemet.
Telematikk System

kjøretøy telematikk systemer har innebygd GPS og vanligvis mye mer. Telematikk teknologi gjør bilen din til å kommunisere med andre enheter samt koble til et Internett-nettverk. Denne teknologien kobler alle PC-baserte systemer på bilen din og gir en real-time rapport om status for hver. Den lar deg også koble til et nettverk av operatører som kan hjelpe deg når du opplever problemer med bilen din. Enkelte funksjoner i telematikk systemer inkluderer sanntids veihjelp, stjålne kjøretøy sporing, diagnostikk og eksterne åpningstid.
Trailer Brake Controller

En trailer brems kontrolleren er en enhet som skal levere strøm fra et slep bilen til en tilhengerens elektriske bremser. For lastebiler tauing store tilhengere, installere en trailer brems kontrolleren gir bedre kontroll og bremsing. Bremsestyringer kommer i to varianter: proporsjonale og tid forsinket. En proporsjonal kontrolleren registrerer automatisk hvor mye brems at sjåføren gjelder på kjøretøyet og gjelder det samme bremsekraft på hengeren mens en tidsforsinket kontrolleren lar brukeren sette et fastsatt brems at tilhengeren vil bruke før bremsing fullt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144534.html

Previous:
Next:

Trucks