Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Bland jeg Dually dekk?

Heavy duty lastebiler og kommersielle lastebiler er ofte utstyrt med seks dekk, med to dekk foran på bilen og to doble sett på baksiden av kjøretøyet, vanligvis kjent som "DUALLY dekk . " Tunge lastebiler er utstyrt med doble bakhjul for å bistå i å bære tunge laster. Traktor-trailer og kommersielle lastebiler er utstyrt med doble dekk for å holde bilen beveger seg hvis en av de bakre dekk blåser ut eller går flatt. Du trenger
Hydraulisk jekk
Tire verktøy
Chalk
To bukker
Vis flere instruksjoner
en

Mark hver av dekkene med et kritt. Mark venstre eller høyre, foran eller bak, og inne eller ute for de bakre doble dekk. Markeringene vil sørge for at dekkene ikke bli blandet opp under skiftende prosessen.
2

Plasser hydraulisk jekk i en fast, flat plass ved siden av bakre høyre inni dekket. Hev baksiden av lastebilen opp og umiddelbart legge til en jack stå i en fast, flat plass av jack. Jekkfoten vil bidra til å holde bilen på plass. Bruk dekk verktøy for å løsne lugnuts på høyre bakre inni dekket. Fjern lugnuts og trekk av dekk.
3

Sett bakre høyre inne dekk som du tidligere har flyttet inn knastene der du fjernet høyre foran dekk. Skru lugnuts igjen. Bruk av dekket verktøy for å sikre den lugnuts. Fjern jekkfoten forfra bare.
4

Sett hydraulisk jekk tilbake under bakre høyre side. Bruk dekk verktøy for å løsne lugnuts på baksiden rett utenfor dekk. Fjern den bakre rett utenfor dekk og sette den på hakene på bakre høyre inni dekket. Skru lugnuts igjen. Bruk av dekket verktøy for å sikre den lugnuts. Ikke fjern den bakre støttefot ennå.
5

Place fronten fjernet dekk på knastene for den bakre rett utenfor dekk. Skru lugnuts igjen. Bruk av dekket verktøy for å sikre den lugnuts. Fjern den bakre støttebenet og hydraulisk jekk.
6

Gjenta rotasjonen prosessen for venstre-og bakhjul. Prosessen kan sees visuelt i "Dually dekk rotasjon Patterns" (se referanser).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144092.html

Previous:
Next:

Trucks