Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Endre Radio i en 1991 Nissan Lastebil

En 1991 Nissan lastebil kommer ikke utstyrt med alternativer som tilbys i nyere biler. Men en CD-spiller, MP3 jack, GPS og Bluetooth-tilkobling kan være oppnåelig ved å erstatte fabrikken stereo i bilen din med en ettermarkedet stereo, noe som kan gi bedre kvalitet, større makt og flere alternativer. Nye stereoanlegg kommer klar til installasjon, slik at bare en skrutrekker og adaptere for å erstatte fabrikken stereo i 1991 Nissan. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
Faceplate adapter
Ledningsnett adapter
Flere Instruksjoner
en

Koble fra minuspolen for å hindre utilsiktet elektrosjokk. Fjern askebeger, skruen eksponert i øverste høyre hjørne på radio og de to skruene fra bunnen av trim panel med en stjerneskrutrekker. Deretter fjerner trim panel.
2

Fjern skruene som fester fabrikken stereo med en stjerneskrutrekker og trekk stereo fra beliggenheten.
3

Koble Fabrikken stereo fra sin ledningsnett. Trekk ut antennen.
4

Koble den eksisterende stereo ledninger til et ledningsnett adapter. Fest frontplaten adapter til forsiden av stereo mount.
5

Koble den nye stereo ledninger til ledningsnettet adapter. Plugg antennekabelen. Sett den nye stereo inn i frontplaten adapter.
6

Test stereo før feste den på plass. Når du er sikker på stereo fungerer, erstatte trim panel, skruer og askebeger. Koble lastebil batteri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141808.html

Previous:
Next:

Trucks