Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan finne hva Transmission Er Original på en 1966 Chevy K10

The 1966 Chevy K-10 lastebil er en fire-wheel-drive modell, identifisert av "K" i navneskilt. En Chevy C-10 er en to-wheel-drive modell. Det er to måter å identifisere den type overføring som opprinnelig ble installert i bilen. Den ene er ved visuell inspeksjon og leter etter sentrale indikatorer, som for eksempel stål overføring kjøligere linjer. Dette indikerer en automatisk girkasse var originalt utstyr. Den andre er den vanlige produksjonen alternativet plate som er naglet fast under panseret, på brannmuren. Denne platen identifiserer overføring alternativet som fulgte med bilen. Instruksjoner
en

Løft panseret på bilen. Inspisere den høyre side av radiatoren og merk hvis to stål-linjene er koblet til den side av tanken. Hvis den finnes, disse er kjøligere linjer og kommer fra automatgir. Chevrolet produsert to modeller av automatiske girkasser i 1966: den "350" og "400". Den "400" er heavy-duty modell.
2

Inspiser pedal arrangement i førerens gulvbord. Hvis overføringen ble endret fra standard til automatisk, blir de opprinnelige svinger og shift linkage for manuell girkasse trolig igjen på plass. Clutchpedalen kan fjernes, men den omfattende trepunkt, skiftende svinger og stålstenger er vanskelige å fjerne. Inspisere på førersiden av rammen. En rund, liten, stål ball vil bli klinket på plass for at clutch pivot. Dette er også vanskelig å fjerne og indikerer en standard girkasse opprinnelig ble installert.
3

Sjekk produksjonen alternativer koden plate. Denne platen er plassert under panseret, og klinket til brannmuren. Den inneholder produksjon koder for sendingene. Disse kodene er: "M20", "M21" og "M22", og er fire-trinns-overføringer, forskjellene blir regelmessig plikt, nære forholdet og kraftige versjoner. Automatgir koder er "M38" og "M40", være lett og tung henholdsvis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143785.html

Previous:
Next:

Trucks