Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner en Wiper Motor på en Chevy Kodiak

Chevrolet Kodiak er en mellomstor lastebil ofte bygget opp for kommersiell bruk. The Kodiak har blitt produsert siden 1980 og har gått gjennom fem generasjoner av designendringer. Imidlertid gjelder den samme prosessen for å fjerne vinduspusser motor i alle modeller. De Viskermotor makter vinduspusser armer som bidrar til å holde frontruten ren for regn, rusk og andre hindringer. Fjerne vindusvisker motor krever at du tar av en del andre komponenter av lastebilen. Heldigvis skjønt, alle disse komponentene, som motoren selv, kommer av uten mye muskler, slik at du kan fullføre denne jobben i omtrent en time. Du trenger
Stikknøkkel satt
Icepick
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern gummipropp på frontruten svaber armene ved å sette en flat skrutrekker under gummipropp og lirke dem oppover. De gummipropp dekker bolter og muttere som holder viskerarmer til kjøretøyet.
2

Løsne mutrene som holder viskerarmer til bilen med en pipenøkkel. Ta en arm av bolten, når mutteren er fjernet, ved å trekke armen oppover og vrir eller rocking bunnen av den frem og tilbake.
3

Fjern plastdekselet pinnene på inntak gradering ved hjelp av en icepick. Sett hodet på icepick under et deksel pin og pop den av.
4

Fjern skruene som holder inntaket gradering til kjøretøyet ved hjelp av en Phillips skrutrekker.
5

Trekk ut strømkabelen fra vindusvisker motor ved å trykke på sidene av pluggen og trekke den av motoren socket.
6

Fjern boltene som monteres vindusviskeren motor til skottet ved hjelp av stikkontakten skiftenøkkel. De fleste Kodiak modellene har fire bolter i to på toppen og to under. Bruk en utvidelse for pipenøkkel for å nå de nedre skruene.
7

Trekk vindusvisker motor av skottet. Jiggle motor venstre og høyre hvis det er fast til skottet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141088.html

Previous:
Next:

Trucks