Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2005 Ford 150 Pickup Specs

Fords full størrelse, F-serie pickup har vært på markedet i over 60 år. F-150, totalt redesignet i 2004, med en dristigere utvendig utseende, mer luksuriøst interiør og flere utførelser, lagt til en ekstra motor til arsenal i 2005. 2005 er tilgjengelig med tre motorer, tre drosjer og senger, og fem trimmer: XL, STX, XLT, Lariat og FX4. Motor og girkasse

Lariat og FX4 modellene er kun tilgjengelig med en 5,4-liters, V-8 motor med 300 hestekrefter og 365 pund-fot dreiemoment. Denne motoren er et alternativ på XL og XLT modeller. To-wheel XL, STX og XLTs kommer standard med den nylig introduserte, 4,2-liters V-6 med 202 hestekrefter og 252 pund-fot dreiemoment, mens de firehjulsdrevne modeller leveres med en 4,6-liters V-8 med 231 hester og £ 293-fot dreiemoment. Standard på lariats og FX4s, og ekstrautstyr på de andre, er en fire-trinns, automatisk overdrive girkasse. Standard på XL, STX og XLT modeller er en fem-trinns manuell girkasse. Gjennomsnittlig drivstofføkonomi i byen er ca 15 mpg, mens på motorveien er det 18 mpg. Maksimal nyttelast er £ 2300. og maksimal tilhengervekt er £ 9300.
Hjuloppheng og styring

FX4 modeller er bare tilgjengelig med deltid, firehjulstrekk, mens de andre er tilgjengelige med bakre to-wheel, samt deltid, firehjulstrekk. Alle modeller har selvstendig, dobbelt-wishbone hjuloppheng med en anti-roll bar og foran spiralfjærer. På baksiden er det en stiv aksel-, blad-fjær-system. Både foran og bak er utstyrt med gass-trykksatte sjokk. Også standard på alle er hydraulisk kraft-assist rack-and-pinion styring.
Interiør og Space

XL og STX modeller er tilgjengelig med vanlig eller utvidet drosjer, XLTs og FXS med regelmessige, utvidet og mannskap drosjer, og lariats, bare med utvidet eller mannskap. Utvidet drosjer har små, bakdører som kan bare åpnes når foran de er åpne, mens mannskap drosjer har uavhengige dører. Alle modellene leveres standard med en 40-20-40 front, split-benk, med valgfri bøtter i FX4s og lariats. I den bakre er 60-40, oppbrettet, split-benker. Forfoten og takhøyde er 41 inches. Utvidet drosjer tilbyr 40 inches av headroom og 33 inches med benplass, mens mannskap drosjer tilby 40 og 39 inches, henholdsvis. XLTs kommer med skinn og alle andre med klut. FX4s har valget av lær og xls kan velge vinyl. XL-modeller har 78 - og 96-tommers senger. Alle andre modeller har 66 - og 78-tommer; XLTs har også 96-tommers seng. Alle modellene har A /C, en AM /FM stereo med CD-spiller (bortsett xls), tilt-styring og to eller tre strømuttak. XLS og STXs har manuelle låser og vinduer, mens de andre har makt.
Safety

ha Alle modellene fire ventilerte skivebremser, ABS oppbremsing, kollisjonsputer foran og side- innvirkning barer. Alle er tilgjengelig med kjørelys. For bedre håndtering under glatte forhold FX4s har en limited slip differensial (dette er et alternativ på andre modeller). Bak parkering sensorer er tilgjengelige på XLT, Lariat og FX4 modeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143266.html

Previous:
Next:

Trucks