Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Chrome Tips for Pickup Trucks

Hvis du ønsker å legge til noen krom aksent til din pickup lastebil, det er en enorm ettermarkedet industrien tilgjengelig for å gi deg mange alternativer. Krom kan variere fra stilfullt klassisk til sjokkerende, og sjansene er gode for at du vil kunne finne den krom brikken du leter etter på nettet eller på en ettermarkedet lastebil butikken. Griller

En vanlig add-on for henting lastebiler er utskifting av lastebilens lager grille med en som er krom. En rekke krom griller er tilgjengelige. Det kan være lurt å installere en krom grill som ser lik som på bilen din og inkluderer lastebil produsentens logo. Andre muligheter er vanlig griller uten logo og prangende griller med krom grafikk, for eksempel flammer.
Hjul

Chrome-stil hjulkapsler er en billig forandring å gjøre på en pickup lastebil, men alle med et kresent øye kan fortelle at de er bare hjulkapsler. I stedet kan erstatte lastebilens lager hjul med chrome hjul være en måte å legge mer flash og glans til ditt kjøretøy. Krom felger er tilgjengelig i omtrent hvilken som helst stil du kan tenke deg, fra den tamme til naturen.
Eksos

Du trenger ikke å bytte ut pickup lastebil hele eksosanlegget for å gjøre det mer fancy. Legge til en krom eksos spissen til enden av hvert rør vil gi bilen et nytt utseende fra baksiden og gi inntrykk av at hele eksosanlegget har vært forkrommet. Eksos tips er tilgjengelig i en rekke ulike stiler og former.
Body Accents
p Det er mange steder på lastebiler som kan dra nytte små kromdetaljer. Disse inkluderer dørhåndtak, gass tank cover, fender fakler, logoer og bokstaver, skvettlapper, bed rails, hette scoops, trinn og lys barer. Noen ganger litt krom kan gå en lang vei.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143267.html

Previous:
Next:

Trucks