Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Level en Chevy 2500HD

Towing, last og add-ons, som snøploger og verktøykasser er de tre viktigste faktorene som spiller inn når du prøver å holde Chevy 2500HD nivå. Vekten av tauet trailer, kan vekten av tilhengeren tungen og andre utkanter påvirke nivået under slep. Legger i sengen kan påvirke overordnet nivå, og belastningen på forsiden --- som en snø-plog kan påvirke nivået der. Den beste måten å rette en Chevy 2500HD er i samsvar med maks spesifikasjoner gitt av produsenten. Instruksjoner
en

Blås opp bilens dekk til maksimal anbefalt trykk som bestemmes av pate på førersiden dørstolpen. Dette vil hjelpe til med nivået ved tauing, pløying og også bærer en last.
2

Følg TWR, også kalt Trailer vekt vurdering, for kjøretøyet ditt nivå Chevy 2500. TWR regnet ut kjøretøyet har bare sjåføren om bord, men det inkluderer trailer utstyr. Trekk fra last og ekstra passasjerer fra TWR. TWR vil bli oppført i instruksjonsboken og varierer med aksel rasjon og modell for andre variabler.
3

Kontroller at tunge vekten er innenfor de rammer. De 2500HD kan bruke maksimalt £ 1500 tungen for en vektfordeling-type oppkobling og £ 2500 for en femte-hjulet. Valgte den korteste stikk forlengelse å plassere stikk ball så nær bilen som mulig.
4

Sjekk vekten av alle verktøy boks som du har installert i sengen og trekke den fra Gross Vehicle vekt. På samme måte med en snøplog, vil snøplog redusere nyttelasten bilen kan bære opp foran, og forårsake nivå spørsmål. Legg teller ballast i sengen om, sier du har installert en £ 700 snøplog og bærer passasjerer i drosjen. Kontroller aksel karakterer i instruksjonsboken for riktig foran og bak vektfordeling forholdstall som de forholder seg til avstanden plogen er frem av akselen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144315.html

Previous:
Next:

Trucks