Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan måle en lastebil for en Utility Bed

Når du bestemmer deg for å legge en nytte sengen til lastebil, er det flere forskjellige typer , størrelser og stiler å velge mellom . Du må ta noen målinger av lastebilen for å bestille riktig størrelse seng for dine behov . Det er også viktig å indikere året, merke og modell av bilen din når du er klar til å kjøpe et verktøy seng. Denne målingen prosessen bør ikke ta lang tid , og med noen til å hjelpe deg, kan oppgaven være ferdig enda raskere . Du trenger
målebånd
papir
penn
Vis flere instruksjoner
en

Mål avstanden mellom sentrum av den bakre dekk aksel og baksiden av lastebilen førerhuset. Skriv ned dette nummeret og tyder på at dette er " aksel måling. "
2

Gå til baksiden av lastebilen. Mål avstanden mellom yttersiden av en tilbake dekk på utsiden av dekket på den motsatte side av trucken. Skriv ned det tallet og merk den " ytre dekkbredde . "
3

måle lastebil ramme skinner . Dette er avstanden mellom yttersiden av rammen skinnene på den ene side av kjøretøyet til utsiden av rammen skinnen på den motsatte side av trucken. Skriv ned denne " frame rail " måling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142901.html

Previous:
Next:

Trucks