Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Allied 594 frontlaster Specs

Allied front- end lastere er ett i en produktserie av gården implementerer produsert av Farm King . For mer enn 30 år har Allied fokusert på front- end loader forskning som har resultert i et produkt som festes til forsiden av en traktor og beveger jorden og møter andre lasteoperasjoner. Den 594 -modellen er en generell hensikt gård lasteren ikke lenger er i produksjon . Hestekrefter

594 er designet for bruk med traktorer som har hestekrefter rangeringer 40-90 . Men i bruksanvisningen , er festing av lasteren til en mindre hestekrefter traktor diskutert. Nærmere bestemt, dersom en traktor med mindre enn 30 hestekrefter er utnyttet , da vekten må tilsettes til traktoren ved sin bakre motvekt til vekten av 594 i fronten. Dette tiltaket betyr å beskytte mot roll -over .
Skuffesylinder

bøtte sylinder for 594 har en diameter på 2,5 inches . Dens lengde av slag , forskjellen mellom den tilbaketrukne og forlengede slag, måler 20,5 inches. Tilbaketrukket lengde er 32,35 inches , og den utvidede lengde utgjør 52,85 inches .
Lift Cylinder

594 løftesylinder har en diameter på 2,5 inches . Dens lengde av hjerneslag måler 28 tommer , mens den tilbaketrukne lengde er 38 inches . For sin lengre , er måling 66 inches .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143891.html

Previous:
Next:

Trucks