Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer Sno-Way Ploger

Snø stormer kan være vakker. Snøstormer kan også føre til trafikkork, avbryte skoler og føre til glatte veiforhold. Du kan feste en snøplog til forsiden av dine fire-wheel-drive lastebil for å fjerne veiene. Du kan tømme veiene for å gjøre dem tryggere og pløye innkjørsler for pengene. Ett selskap som gjør snøploger for personlig bruk er Sno-Way. Sine ploger kan installeres hjemme hvis du har de riktige verktøyene. Du trenger
Sno-Way plog monteringssett
Vernebriller
Beskyttende hansker
Skrue pistol
Stikknøkkel satt
to bukker
Vis flere instruksjoner
Elektrisk installasjon
en

Monter Sno-Way plog circuit breaker inne i motorrommet. Bruk en skrutrekker og de medfølgende selvgjengende skruer. Monter circuit breaker hvor som helst i motorrommet så lenge det er ikke i nærheten av eksosmanifolden.
2

Fjern de positive og negative kablene fra batteripolene med en pipenøkkel. Pin lederen for den røde circuit breaker ledning under den positive batterikabelen og fest. Gjenta med den svarte kabelen og den negative terminalen.
3

Klem en liten mengde dielektrisk fett på fingrene og gni det inn på batteripolene tilkoblinger og slutten strøm sele. Kjør kraften selen ned fra kretsbryteren gjennom motorrommet og ut på forsiden av kjøretøyet. Pass på at ledningen er ikke i nærheten av eksosmanifolden og vil ikke bli fanget i noen bevegelige deler.
Building the Plow
4

Juster svingrammen end kabelsko til snøplog blad ribbeina. Juster hullene i slutten logger med bladet rib og sett fett, sylindriske pivot pin. Gjenta på den andre siden av plogen.
5

Skyv store, medfølgende skive over hodet på pivot pin. Sett tilgjengelig hodet av en spesiell nål som ser ut som en gal strå ned i spline på svingetappen til det klikker. Gjenta på den andre siden.
6

Hook slutten av en tur våren til snøplog på festebraketten med kroken sin åpne enden vendt opp mot bilen. Sett øyebolten inn braketten svingrammen. Skyv en vaskemaskin og slå en jam mutteren med fingrene på hver side av øyebolten. Hekt den andre enden på ringøyet vendt ned. Stram til låsemutteren med en pipenøkkel til våren bare begynner å skille. Gjenta på den andre siden.
7

Sett bladet guider på hver topp-side kanten av snøplogen. Skru fast boltene på plass med verktøyet som følger med. Klipp avvisere på plass med hendene like foran hver side markør.
Montere Plow til Truck
8

Sett to bukker på en hard, jevn overflate. Plasser plogen, med hjelp av en venn, på jack stands. Heve eller senke bukker slik at svingrammen armene av plogen er omtrent samme høyde som armene på sub-frame på lastebilen.
9

Slå av all elektronikk i bilen. Kjør trucken opp på plogen, og deretter sette lastebilens overføring i "Park", og sett på parkeringsbremsen. Juster tappene på plogen til hver side av sub rammen ved å løfte eller senke bukker. Sakte kjøre lastebilen fremover til Plogens kabelsko gli opp i sub-frame armene og går i lås.
10

Sett lastebil inn parken og sett på parkeringsbremsen. Nå under bilen og ta tak i effektbryter makt sele og fest den til kraften sele av plogen. Senk bukker og fjerne dem.
Stille Plow
11

Koble den håndholdte kontrolleren på plogen kontroll sele, og sette plogen i "Flyt"-modus . Sett den nedre rammeleddbolter på hver side av plogen og fest dem med lynsje pins.
12

Trykk på "Senke" bryteren på håndholdte kontrolleren til å heve heisen linken og lys bar til bar borti nesen stykket. Sett plog inn "Flyt"-modus med håndholdt kontroller, og vrikker lys bar frem og tilbake før de kilefortanning hull justere. Skyv et stikk pinnen inn i hullet og fest den med hårnålsplinten.
13

Sving plogen forsamlingens jack stå fremover og oppover til transportstilling. Låse den på plass med den fjærbelastede pin.
14

Koble den håndholdte kontrolleren fra plogen sele og koble den til kontroll sele inne i førerhuset. Bruk håndholdt kontrollenhet for å løfte plogen til full oppreist stilling. Sjekk at plogblad ikke skjuler de hodelyktene.
Installere Cylinder Lock Clamp
15

Hold plogen hevet, slå av bilen, sette på parkeringsbremsen og slå av den håndholdte kontrolleren.
16

Finn kraften sylinder inne i midten av plogen montering. Sylinderen er en hydraulisk arm som driver plogen opp og ned og vil ha utsatt krom i den fullt oppreist posisjon. Ta sylinderlåsen klemmen fra plogen emballasje og fjerne pinnen.
17

Skyv den åpne delen av låsesylinderen tang over krom med den åpne enden mot himmelen. Skyv pinnen på plass igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144659.html

Previous:
Next:

Trucks