Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Spesifikasjoner av L92 motor

The L92 er en del av General Motors 'linje av vortec motorer utviklet for bruk i større kjøretøyer som lastebiler. Denne motoren er funnet i slike biler som Cadillac Escalade, Cadillac Escalade ESV, Cadillac Escalade EXT, GMC Sierra Denali, GMC Yukon Denali, GMC Yukon XL Denali, Hummer H2, H2 SUT, og Tahoe. Den er produsert i GM anlegget ligger i Romulus, Michigan. Fysiske målinger og materialer

The L92-motoren presenterer totalt 6162 cc slagvolum. Det er en 6,2-liters liten blokk V-8-motor. Den L92 har en støpt aluminium blokk samt en støpt aluminium topplokk. Eksosmanifolden og veivakselen er laget av støpt nodulær jern. De viktigste bærende caps er pulver metall. Kamaksel er laget av hule stål og kobler stenger er laget av pulver metall.
Engine Configuration og funksjoner

L92 er konfigurert med en overhead ventil, med to ventiler for hver sylinder. Selv om en nyere motor, bruker den pushrod motor design. Motoren har en variabel ventil timing (VVT) funksjonen. Det har også forlenget levetid Spart plugger, forlenget levetid kjølevæske, en olje nivå sensor, og en olje liv system.
Hestekrefter og dreiemoment

Avhengig av kjøretøy, produserer L92 motor varierende mengder av hestekrefter. I H2 og H2 SUT, produserer den 393 hestekrefter ved 5700 rpm. I Tahoe LTZ, det produserer 395 hestekrefter ved 5700 rpm. I alle Escalade modeller og Yukon Denali, Sierra og Silverado, det produserer 403 hestekrefter ved 5700 rpm. L92 moment er også kjøretøy avhengig. I H2 og H2 SUT, produserer motoren 415 fot-pounds av dreiemoment ved 4300 rpm. I Escalade modeller, Yukon, Tahoe, Sierra og Silverado, produserer den 417 fot-pounds av dreiemoment ved 4300 rpm.
Ventiler, Firing Order, og Fuel Systems

L92-motoren har hydrauliske roller ventil løftere. Den har en avfyring rekkefølge 1-8-7-2-6-5-4-3. Motoren har en sekvensiell innsprøytning system med premium drivstoff anbefales. Drivstoffet stenge oppstår ved 6000 rpm. Motoren har også utslipp kontrollsystemer. Disse inkluderer en katalysator, en treveis katalysator, og positiv veivhusventilasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142352.html

Previous:
Next:

Trucks