Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bygger jeg en Flatbed på en Ford 1967 F 100 Truck?

Din 1967 Ford F100 er godt egnet for montering av en stake-side eller verktøyet flatbed på den bakre delen av lastebil ramme. Dine snekring ferdigheter kombinert med en grunnleggende design for å konstruere glassplaten på rammen når planet er fjernet. Enten F100 hadde en lang seng eller kort boks, bygger du planskanneren og og omfatter tilbehør baklysene som hekte opp til den originale ledninger. Kompilere materialer og satt ut et par av sagkrakker å bygge en flatbed for 1967 Ford F100 lastebil. Du trenger
Builder torg
Sirkelsag selg Electric drill
5/8-inch borekronen
Drill bit forlengelse
1-tommers flatskjerm tre bit
5 /8-tommers maskinskruer med maskingevær nøtter
socket og skralle
2 1/2-inch-by-12-inch parkett overskrifter
3/8-inch borekronen
3/8-inch etterslep skruer med skiver
2-tommers-by-4-tommers trelast
Vis flere instruksjoner
Flatbed Frame
en

Mål bredden fra utsiden av en bakre dekket på utsiden av den motsatte dekk. Mål og mark 4-tommers med 6-tommers biter av header trelast til denne lengden som foran og bak støtter. Square din merker på begge sider og begge kantene på hver brikke med en byggmester torg. Kutt støtter å lengde med en sirkelsag.
2

Mål avstanden fra den øvre overflaten av lastebilen rammen til toppen av bakhjulene og legg tre inches for dekklaring på undersiden av planskanneren. Skjær fire lengder av tilfeldig 4-tommers tykke header trelast 16 inches lenge distanseklosser.
3

Se i dekklaring måling. Rip-kutt avstandsklosser slik den kombinerte høyden på blokker og 6-tommers brede støtte bjelker utgjør din dekklaring måling.
4

senter hver spacer på de foran og bak deler av lastebil ramme på toppen av hullene der pickup bed bolter ble fjernet. Drillboret utvidelse til en 5/8-inch borekronen. Bore vertikale hull i hver spacer som på linje med skruehullene ved hjelp av en elektrisk drill.
5

Plasser forsiden og baksiden støtter vinkelrett på toppen av avstandsstykker. Bore 5/8-inch vertikale hull gjennom hver som er i tråd med de hullene du boret i avstandsstykkene. Drill 1-tommers diameter countersinks for bolt hoder på hvert hull på toppen av støtter med en flat tre bit.
6

Fest foran og bak støtter og avstandsstykker til rammen med 5/8- tommers maskinbolter med maskin nøtter som du tråd på hver bolt fra under lastebilen rammen. Stram mutterne med en socket og skralle.
Flatbed Deck
7

Mark et oppsett oppå støtte bjelker for to 1/2-inch-by-12-inch parkett header som full-lengde terrassebord for planskanneren. En typisk layout starter i hver ende av spennet, etterbehandling med en rippede filler brikke i sentrum av glassplaten.
8

Mål og kutte bitene av terrassebord til lengde, slik at den ønskede overheng på bakre av sengen. Rip sentrum filler stykke til bredde.
9

Plasser terrassebord på toppen av forsiden og baksiden støtter én om gangen. Bore to pilothull, jevnt fordelt, i møte med hver for 3/8-inch etterslep skruer. De pilothull skal være 2 inches fra hver kant for å sikre mot splitting ut på siden av et stykke. Drill 1-tommers countersinks på hvert hull for etterslepet hoder og skiver.
10

Fest terrassebord på toppen av forsiden og baksiden støtter bruk 3/8-inch etterslep skruer med skiver på hver pilot hull. Stram etterslep med en stuss og skralle.
11

Mål og skjære et stykke av 2-tommers-by-4-tommers trelast som et endestykke som spenner over hele bredden på planskanneren. Bor små hull som før og feste endestykket til terrassebord med 3/8-inch etterslep skruer og skiver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144434.html

Previous:
Next:

Trucks