Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan kan deaktivere den automatiske kjørelys på en '99 Chevy Silverado

I 1999 lanserte Chevrolet en ny sensor på sin Silverado linje av lastebiler som viste på frontlyktene automatisk når det ble mørkt ute. Dette virket som flott funksjon for å noen drivere, men ikke alle ønsket frontlysene å komme på automatisk. For å hindre dem fra å automatisk slå på, må du gjøre noe tilpasset arbeid under dashbordet for å deaktivere sensoren. Du trenger:
1,5 kohm, 1/2-watt motstand
Wire cutters
Wire crimpers
Wire strippere
Blue rumpe kontakter, Elektrisk tape
Show Flere Instruksjoner
en

titt under førersiden av dashbordet og lokalisere kroppen kontrollmodul boltet til undersiden av rattstammen. Finn lilla stukket inn i kroppen kontroll modul og koble den fra modulen.
2

Clip de grå og hvite ledninger i støpselet, omtrent fire inches bort fra selve støpselet. Strip endene av kuttet ledninger, ved hjelp av wire strippere. Crimp en blå rumpe kontakten på den delen av ledningen kjører vekk fra pluggen, og deretter tape opp ledningene.
3

Crimp en blå rumpe kontakten på de grå og hvite ledninger kjører ut av pluggen. Klem motstand til begge butt-kontakter, slik at ledningen grå og hvite ledning er forbundet med motstanden mellom dem. Tape opp endene, ved hjelp av elektrisk tape. Plugg sele tilbake i kroppen kontroll modul.
4

Slå på frontlyktene for å teste at de fungerer som de skal. Start lastebil og plasserer hånden over sensoren på midten av dashbordet, og sørge for at lysene ikke slår seg på.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141126.html

Previous:
Next:

Trucks