Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan du bytter clutch master sylinder Assembly på en Silverado 3500

The clutch master sylinder på en Chevrolet Silverado 3500 er koblet til clutch pedal og leverer hydraulisk væske til overføring til å skifte hvert gir. Når clutch master sylinder går ut, kan overføring ikke skifte i gir, og du vil ikke være i stand til å kjøre lastebil. Heldigvis, hvis du har noen timer av gangen, så kan du bytte ut master sylinder for en ny og få bilen tilbake på veien. Du trenger
Jack
Jack står
1/4-tommers skralle og socket sett
Chevrolet hydraulisk linje flytting verktøyet
Replacement clutch master sylinder
Vis flere instruksjoner
en

Look under dashbordet på clutchpedalen. Trekk selen fra pedalen for hånd. Skyv clutchpedalen ned med en hånd og deretter presse tappene på siden av hylsen som kobler clutch master sylinder kobling til pedalen for å frigjøre den fra pedalen.
2

Løft fronten av lastebil med jekken og fest den på bukker. Finn tilkoblingen der den hydrauliske linje fra clutch master sylinder renner ut i sendingen. Installer Chevrolet hydraulisk linjen fjerning verktøyet på kanten av montering og skyv linjen mot overføring for å frigjøre rask koble montering holde det på overføringen.
3

Pop panseret . Finn clutch master sylinder på brannmuren, like til høyre for brems booster. Grip den clutch master sylinder og slå den mot klokken for å løsne den fra dashbordet. Installer en ny clutch master sylinder inn i brannmuren ved å vippe den i en 45-graders vinkel og vri den med klokken i brannmuren.
4

Skyv den hydrauliske linjen i girkassen og senke bilen ut av bukker med jekken. Se under dashbordet og finne sammenhengen på clutch master sylinder. Trykk inn tappene på foringen på sammenhengen deretter til pedalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141127.html

Previous:
Next:

Trucks