Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2001 Chevy 1500 Specs

Finnes i både vanlig og utvidet cab med flere motor valg, presenterer 2001 Chevrolet Silverado 1500 det tredje året av denne modellen nåværende design. Denne modellen etterlater seg feilene i fortiden design, som kombinerer innovative nye funksjoner og tjene 1500 et rykte for å være både rask og komfortabel. For 2001, forbedret Chevy på styring, fjæring og bremsesystemer og tilbys alternativer, inkludert PRO TEC bedliner og OnStar system. Utvendig

1500 har 16-tommers med 7-tommers stålfelger med delvis hjulkapsler og helårsdekk. En full størrelse samsvarende reservehjul er montert til underrammen, og det er også en ekstra stål-hjulet. Lastebilen seng er tilgjengelig på 6,6 meter eller 8,1 meter for alle 2001-modeller. Lastebilen inneholder også variable intermitterende vindusviskere, trailer ledninger, en motor timeteller og vinyl gulvbelegg. Krom støtfangere er et tilgjengelig alternativ. Brutto vekt er 6,100 pounds, med en maksimal nyttelast på 2,042 pounds.
Mechanical

Den grunnleggende 1500 inkluderer en 4,3-liters V6-motor med en maksimal hestekrefter av 200 ved 4600 rpm. Men en 4,8-liters V8 og 5,3-liters V8 er også tilgjengelig med 270 og 285 hestekrefter, henholdsvis. Standard girkasse er fem-trinns manuell, men automatisk er tilgjengelig. Med bakhjulsdrift og foran uavhengig fjæring, har 1500 en EPA rating på 14/19 med en 26-liters drivstofftank.
Safety

Den fire hjul anti-lock bremser er standard på denne modellen, som gjør foran og bak ventilerte skivebremser og elektronisk bremsekraftfordeling. Barnesete ankere, en senterhøyttaler framme beltet over fanget og en passasjer airbag deaktiveringsbryter er også inkludert. 1500 har også kjørelys, skumring sensing hodelykt og en motor startsperre.
Interiør

standard Silverado Interiøret er ferdig i vinyl, tilgjengelig i enten grafitt eller tan , og split-benk foran seter. Kraften-rattet er tilt-justerbar. Valgfrie oppgraderinger tillate en klut interiør og skinnratt. For enkelthets skyld, inngangsdør lommer, koppholdere og 12-volts strømuttak er standard. 1500 inkluderer også et lys inne i lasterommet, foran leselys og en passasjer forfengelighet speil. Foran instrumentpanelet inkluderer en klokke, turteller og lavt drivstoff advarsel. Standard-modellen inkluderer to totalt høyttalere, en mast antenne og AM /FM stereo. Men alternativene lar opptil seks høyttalere og en enkelt CD-spiller. Andre innvendige oppgraderinger inkluderer elektriske vinduer, elektriske speil og eksterne dørlåser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143514.html

Previous:
Next:

Trucks