Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan installerer jeg Lagersalg Lights på en Dodge lastebil Cab?

Lagersalg lys for Dodge lastebiler er tilgjengelig i byggesett som inneholder lampene, linse deksler og ledninger. Lysene på eldre modeller er kablet til frontlys bryter med et par ledninger monteres oppå headliner. Nyere modeller har en ledningskretsen over headliner med et par ledninger for hvert lys. Du trenger
Omrisslykt kit
Cordless skrue pistol
Screw tips vedlegg
Felt tip markør selg Electric drill
5/8-inch hullsag (drill vedlegg)
Wire tang
14-gauge crimp kabeltilkoblere
Vis flere instruksjoner
en

Fjern headliner fra førerhuset. Headliner holdes på plass med en metall-eller plast-trim og skruer. Fjern skruene med en oppladbar skrutrekker med skrue tips vedlegg eller skrutrekker.
2

Ta objektivet dekker fra hver kamp ved å fjerne linsen skruer. Ta gummipakningen på baksiden av ett av ligaen.
3

Marker plasseringen av hver lys på førerhuset ved hjelp av en tusjen markør eller blyant. Bruke gummipakning som en guide, mark for kabling hull på hver av de avmerkede stedene ved å skissere åpningen i midten av gummipakningen.
4

Fest en 5/8-inch hullsag til en elektrisk drill eller skrutrekker. Bor et hull for parene av førerhus lys ledninger på de avmerkede stedene.
5

Sett par ledninger på hver lys gjennom hullene på toppen av førerhuset. Fest hver lys til toppen av førerhuset ved hjelp av selvgjengende skruer, noe som gjør at gummipakninger under hvert lys passe riktig under lette rammer. Sett på objektivet på hver lys ved hjelp av linsen skruer.
6

Crimp 14-gauge kontaktene på endene av hver ledning inne i førerhuset ved hjelp av wire tang. Crimp kontaktene på den røde ledningen fra hvert par lette ledninger til en grønn eller rød tråd i de tilsvarende par av de overliggende ledninger. Koble den andre ledningen kontakt i hver lys til de resterende tilsvarende ledningspar.
7

Sett headliner på plass. Sett på headliner trim med de originale headliner skruer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144426.html

Previous:
Next:

Trucks