Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik Lavere en 68 Chevy Pickup

Chevy gjort 1/2-ton og 3/4-ton pickups i 1968, alle med spiral fjæring foran og stablet bladfjærer bak suspensjonen. Slippe hele lastebil for å få en lav-rider utseende påvirker dekkets klaringer og hjulet justering. Senke bakenden to eller tre inches påvirker ikke dekklaring med lager hjul og dekk. Fronten er senket uten at det påvirker hjulet justering ved å endre spiralfjærer. Senke en 1986 Chevy lastebil krever en grad av mekanisk kompetanse og særlig fremre eller bakre hjuloppheng kits. Du trenger
Hydraulisk gulv jack
Jack står
hjulmutternøkkel
normalspor stikkontakter og skralle
Coil våren klemmer (to sett)
De-buet blad våren (to kits )
Vis flere instruksjoner
Front End
en

Løft fronten på lastebilen med et gulv jack under midten av rammen tverrammestykke. Støtte hver ende av travers med bukker. Løsne lug nuts og fjerne forhjulene. Sette hjulene og slepe nøtter nærheten.
2

Plasser gulvet jack under høyre foran spiralfjær. Hev jack nok til å komprimere spiralfjær 2 inches. Installer de øvre og nedre blokker med to klemfjærene løpet motsatte sider av spiralfjærer, midtveis mellom toppen og bunnen av våren.
3

Sett gjenger fra settet gjennom Toppen av hver klemme og gjennom den nedre klemme. Træ gitt låsemuttere på hver stud hånd. Stram mutterne med normalspor socket og skralle eller fastnøkkel.
4

heve gulvet jack til ytterligere komprimere spiralfjær. Stram mutterne på hver klemme igjen. Fortsette å heve jekken og stram mutterne på hver klemme til fullt komprimere mellomliggende par spoler. Senke gulvet jack og gjenta prosedyren for å installere et par klemfjærene på motsatt spiralfjær.
5

Monter forhjulene på bilen og trekke til mutrene. Jekke opp tverrammestykke og fjern bukker. Senk jack. Trekke til mutrene på begge hjulene.
Rear End
6

Sett bremseklosser mot forhjulene. Hev bakhjulene ut av bakken og støtte bak på lastebilen med bukker på bakakselen. Fjern begge hjulene.
7

Plasser gulvet jack under høyre leaf spring mount på akselen. Hev jack nok til å ta spenningen av bladet våren. Fjern bladet våren U-bolt. Fjern den fremre fjær-vedheng bolten og den bakre sjakkel bolten. Senk bladet fjærstabel og manøvrere den ut fra undersiden av bilen.
8

Ta ut og erstatte de eksisterende våren støtfangere med støtfangere i settet.

Skyv fronten av den de-buet bladfjær over bakre av akselen og inn i den fremre fjær hengeren. Sett inn bolten og skru mutteren på bolten. Ikke trekk til bolten.
9

Løft baksiden av bladet våren på plass på baksiden sjakkel. Monter bolten og stram til mutteren. Stram mutteren på forsiden våren hengeren. Monter U-bolt over toppen av akselen og stram mutterne sikkert.
10

Nedre gulvet jack og plasser den under venstre leaf spring mount på akselen. Gjenta fremgangsmåten for å fjerne bladet våren stabelen. Fjerne og erstatte våren støtfangere. Sett på de-buet bladfjær med samme prosedyre. Sett på hjulene. Jekke opp bak på lastebilen og fjern bukker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144385.html

Previous:
Next:

Trucks