Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte en del for en Ford 1968 F100 Pickup

The 1968 Ford F-100 pickup var en del av Fords femte generasjon av F-serie lastebiler. De F-100, F-250 og F-350 pickups produsert fra 1967 gjennom 1972 hadde mange likhetstrekk med de primære forskjellene som finnes i suspensjon, drivverk og aksler. Disse likhetene oversette til et bredt spekter av alternativer ved utskifting av deler på 1968 F-100. Noen ganger vil du komme over en femte generasjon pickup som er blitt igjen for å ruste eller på annen måte forlatt i bakerste rad i en auto berging tunet. Har din verktøykasse hendig sparer tid og penger når du skifter deler på en 1968 Ford F-100 pickup lastebil. Du trenger
normalspor stikkontakter og skralle
normalspor fastnøkkel
unbrakonøkkel satt
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
Engine Tilbehør
1

Løsne dynamo beltet-tension bolt og ta beltet av dynamoen skivene. Løsne og fjern den nedre dynamo bolt og legge dynamo på motoren. Fjern de to bolter som holder generatoren braketten til forsiden av motorblokken. Fjern braketten og fest erstatning braketten til motorblokken.
2

Koble fra øvre og nedre radiator slangene fra radiator. Koble fra overføringslinjer nederst på radiatoren. Fjern de øvre og nedre radiator bolter og løft radiatoren ut. Installer en ny radiator ved hjelp av lagrede bolter. Koble til overføringslinjer og radiator slanger.
3

Reach opp under dashbordet på førersiden og fjerne klippet og pin som som forbinder toppen av bremsepedalen til brems arm. Løft panseret for å få tilgang til motorrommet. Løsne og fjern den passende at koble bremseslanger til master sylinderen. Trekk 1/2-inch vakuum slangen av plast fitting på vakuum booster.
4

Fjern de fire boltene som holder master sylinder og vakuum booster forsamlingen til brannmuren. Trekk enheten ut. Installer en ny booster og master sylinder forsamlingen i brannmuren. Fest sugeslangen og bremseslanger. Koble bremsen for å bremse armen med det lagrede pin og klipp.
Body Parts
5

Løft panseret på en femte generasjon pickup og støtte den opp med pinner eller be en assistent til å holde panseret åpent. Fjern hengslene bolter på hver side og løft panseret av lastebilen. Panseret linjer opp og bolter til hengslene på din 1968 F-100.
6

Senk bakluken på lastebilen din. Løsne og fjern to skruer som holder hver av de sylinder hengsler på de bakre hjørnene av sengen. Skyv bakluken ut av åpningen og ta sylinderen hengsler ut av hver ende. Sett inn hengslene i erstatning bakluke og montere den på lastebilen din ved hjelp av lagrede hengslene bolter.
7

Jack opp den ene siden av fronten for å erstatte en fender. Ta av hjul og dekk. Løsne og fjern kroppen bolter på undersiden av dekselet. Løft panseret og fjerne overkroppen boltene som holder fender ved siden av motorrommet. Trekk fender av. Fest erstatning fender ved hjelp av lagrede kroppen bolter.
Interiør Tilbehør
8

Fjern den lille Allen bolten som holder vinduet spaken til sveiv montering. Fjern de to Phillips-skruer som holder armlenet til døren panel. Fest erstatning vinduet spaken eller armlene bruker den lagrede bolt eller skruer.
9

Løsne og fjern skruene på forsiden av hvert sete rail. Løft setet og skyv setet hele veien frem. Fjern sete rail boltene på baksiden enden av skinnene på hver side. Løft setet og skinnesystemet ut av lastebilen. Fest de eksisterende skinnene til erstatning sete eller installere utskifting sete og rails ved hjelp av lagrede bolter.
10

Fjern skruene som fester metall headliner trim til førerhuset. Fjern trim stykke. Pop linsen av overhead lys for hånd. Fjern skruene som holder lyset til headliner. Ta headliner ut av lastebilen.
11

Sett det eksisterende lyset gjennom åpningen i erstatning headliner og installere headliner bruker den lagrede trim og skruer. Sett på lys og lyset objektivet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144386.html

Previous:
Next:

Trucks