Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik oppgraderer LED Trailer Lights for Towing

Light Emitting Diodes, eller lysdioder, er lysere og kreve mindre strøm enn tradisjonelle glødepærer. Ettermarkedet selskaper produsere kjøretøy-spesifikke objektiver designet for å passe inn i allerede eksisterende tradisjonelle lyskilder peiling; belysning hub kan endres til LED ved å skru ut de to linse festene og erstatte enheten. Også tilgjengelig er lysdioder satt inn i tradisjonelle pære baser, slik at den gamle lyspæren kan fjernes og en LED tilsvarende satt på plass. Men lyset husene på trailere er ikke kjøretøy-spesifikke og er vanligvis utstyrt som eksterne komponenter, så erstatte hele enheten bør være en rask og ukomplisert prosjekt. Du trenger
skrutrekker
Socket sett (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en skrutrekker til å fjerne de to skruene som holder linsen i forhåndsdefinert trailer lysene på plass. En om gangen, trykke de åpenbarte pærer og vri dem 1/4-turn mot klokken, deretter trekke dem fra sine hus. Fjerne pærene skal avsløre to maskin skruer eller bolter som holder huset til tilhengeren rammen.
2

Fjern maskin skruer eller bolter med en skrutrekker for skruer eller en socket satt for boltene. Den gamle stil boliger skulle falle bort fra tilhengeren rammen. Trekk fra hverandre de tre kabeltilkoblere feste tilhengeren sele til lyskasteren. Gjenta prosessen på den andre siden av tilhengeren.
3

Ta en av de gamle husene til en auto deler butikken og bruke det som en mal for å sikre at du kjøper en LED erstatning enhet som har samme feste hull konfigurasjon.
4

Demonter de nye lysene. Fest de tre ledninger av trailer sele til de tre kabeltilkoblere dukker opp fra baksiden av en LED-enhet.
5

Monter festene, denne gangen fikse huset til den nye LED-enheten på plass. Bruk skrutrekkeren til å låse objektivet på plass. Gjenta installasjonsprosessen på den andre siden av tilhengeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144184.html

Previous:
Next:

Trucks