Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan justere Fifth Wheel Trailer Høyde

Før du kan trekke en tilhenger, må du koble den til traktoren. Du vil sikkerhetskopiere traktoren opp til tilhengeren så traktoren femte hjulet og tilhengeren king pin koble til uten å skade traktor eller tilhenger eller flytte hengeren bakover. En skikkelig kobling krever at du center kongen pin i det femte hjulet innenfor en liten feilmargin. Et viktig hensyn er vertikal justering, nivået av svingeskiven i forhold til nivået av den king pin. Du vil oppnå riktig loddrett justering ved å justere høyden på tilhengeren med landingshjulene. Instruksjoner
en

Mål avstanden mellom understellet og kongen pin. Mål avstanden fra sentrum av svingeskiven til baksiden av traktorens ramme og lekanten parentes. Sammenligne de to målinger for å være sikker på traktoren og tilhengeren er kompatible. En kort trailer kan ikke ha den avstanden som kunne håndtere påkjørsel lengde på noen traktorer uten å skade mud klaff parentes. I noen tilfeller skyve den femte hjulet bakover kan gi den nødvendige avstand.
2 Rett traktoren til midten av femte hjulet skli ramper.

Finn landingshjulene sveiv. Det er som regel på venstre side av hengeren. Løsne landingshjulene sveiven dersom det smekker på plass i kranken holderen. På de fleste trailere, slår du den landingshjulene sveiv klokken for å utvide landingshjulene bena og heve trailer. Du slår landingshjulene sveiven mot klokken for å trekke bena og senking av tippen. Heve eller senke trailer med landingshjulene så koplingen overflaten av tilhengeren er justert til omtrent midten av femte hjulet skli ramper. Sveiv landingshjulene opp eller ned til hengeren er lav nok til at traktoren vil løfte hengeren opp litt når du tilbake traktoren under den.
3

Drive traktoren sakte i revers for å rygge traktoren under tilhengeren. Du vil føle vekten av tilhengeren overføres til traktoren som forkle av tilhengeren øvre kopleren glir opp driftsveiene ramper for traktoren femte hjul. Fortsett sikkerhetskopiering sakte til fremgang blir stoppet av kongen pin låsing til kjevene til den femte hjulet. Hvis tilhengeren er ganske lett, vil du være i stand til å få traktoren under den uten store anstrengelser. Hvis tilhengeren er tungt lastet, vil du føle litt motstand.
4

Stopp sikkerhetskopiering hvis traktoren ikke vil gå under traileren. Ikke tving det. Hvis tilhengeren er litt for lavt, og du kan ikke få traktoren under den uten mye arbeid, stoppe og komme seg ut av traktoren. På traileren, sveiv landingshjulene klokken for å heve traileren opp litt mer. Dette er ikke så lett med en ladd trailer, men det er fortsatt den beste løsningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143964.html

Previous:
Next:

Trucks