Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Ford Ranger Styles

Å konkurrere med ny konkurranse levert av små lastebiler importert fra Japan, lanserte Ford sin egen lille lastebil, Ranger, i 1983-modellen. I årene som har fulgt, har Ford solgt mer enn 7 millioner Ranger lastebiler. Men, bestemte Ford å stanse produksjonen av Ranger i 2011. Første generasjon

Ranger debuterte i midten av 1982 som en to-wheel drive lastebil for 1983 årsmodell, og senere samme år en firehjulstrekk alternativet ble innført. Lastebilen inneholdt en boxy design og en kort seng som, avhengig av modell, var seks eller syv meter i lengde. Tidlig Ranger motorer inkluderte 2,3 liters firesylindret, 2,8 liters V-6 og, som begynner i 1986, en 2,9 liters V-6. Flere forskjellige trimme pakker var tilgjengelig i løpet av disse årene. Mest spesielt var det Sport-pakken, som inneholdt striper og lettmetallfelger. Ranger kropp stil var stort sett uendret frem til 1993.
Second Generation

Ford Rangers fikk en oppdatering i 1993. Inkludert var avrunding av nesen og liten fender fakler. Inne ble seter, dørtrekk, lydsystem og instrumentpanel alt forandret fra året før. Drivverk alternativer endret seg også, med 2,9 V-6 blir droppet som et alternativ i favør av 3,0 liters V-6. Flere eksterne trimme pakker var tilgjengelig i begynnelsen av 1993, med en stepside seng (kalt flareside av Ford) og Splash merket pakken begge tilbudt for første gang. En utvidet cab alternativet var tilgjengelig i 1994.
Nyeste modeller

Den siste generasjonen av Rangers ligner tidligere modeller, men online bil ressurs Edmunds gjør en skillet mellom de tidligere og nyeste modellene starter i 2001. Kjent for denne modellen i år er Edge-modellen, designet for off-road bruk med beskyttelsesplater, slep sløyfer og aluminiumsfelger. Tilgjengelige motorer for denne modellen inkluderer en 2,3 liters firesylindret og en 4,0 liters V-6, en motor som først ble tilbudt i 2001 og er fortsatt tilgjengelig for 2010 modeller. Ranger har mottatt flere mindre styling tweaks i denne perioden, inkludert en 2006 modifikasjon, så Ranger tettere lignet Fords linje av full størrelse lastebiler.
Internasjonale tilbud

Ford var klar til å slippe T6 Ranger, kalt Global edition, i 188 land, men ikke i USA. Bilen varierer fra de amerikansk-laget Ranger modeller. Per desember 2010 hadde Ford ennå å frigjøre mange detaljer om utgivelsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143424.html

Previous:
Next:

Trucks