Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan endre vinduet motor i en 1999 Chevrolet 1500

The 1999 Chevrolet 1500 pickup bruker en tvilling, vertikal-kanal, kabel-drive regulator. Vinduet motor og regulator skiftes som en enhet. Flertallet av tiden, er problemet med regulator. Kabelen bryter lett hvis det er noen motstand mot vinduets bevegelse. Et forslag er å kontrollere kraften vinduet sikringen og releet først for å sikre at det ikke er et strømproblem. En annen ting som bør sjekkes er om motoren kan bli hørt kjører når bryteren aktiveres. Hvis ja, er motoren ikke problemet. Du trenger
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
¼-tommers skralle
Sett med ¼-tommers stasjon støpsel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern de to Phillips skruer plassert i armlenet. Sett inn en flat skrutrekker mellom døren panel og dør. Lirke trim festene ut på alle tre hjørnene av døren panel.
2

Løft døren panel opp nok til å løsne toppen av døren panel og trekk den bort fra døren langt nok til å koble elektriske ledningsnettet fra vinduet bryteren. Skrell fuktighet skjold tilbake utsette vindu regulator.
3

Trekk ut støpslet fra vinduet motor. Fjern vinduet sikring av bolten fra hver kanal der vinduet er festet på undersiden til regulatoren, ved hjelp av en 10 mm-kontakten.
4

Wedge vinduet inn i opp posisjon ved hjelp av flat skrutrekker . Trykk skrutrekkeren ned mellom vinduet og døren for å holde den fra å falle.
5

Fjern mutrene som fester vinduet regulator til døren, ved hjelp av en stikkontakt. Fjern vinduet regulator og vinduet motor som en enhet fra døren. Installer det nye vinduet motor og regulator i omvendt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140963.html

Previous:
Next:

Trucks