Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Ford F350 Spesifikasjoner

For byggverk og de som slep tung last, ha en lastebil eller bil som kan håndtere en stor arbeidsbelastning er svært viktig. Ford Motor Company har produsert en rekke tunge lastebiler inkludert F-350 Super Duty-serien. Motor, tauing og Fuel Capacity

Ford F-350 leveres som standard med en 5,4-liters, 300-hestekrefter åtte-sylindret motor. Lastebilen bruker en seks-trinns manuell girkasse og kan lage opp til 365 ft-lb dreiemoment. Lastebilen har en maksimal slepekapasitet på £ 8800 og kommer med en 38-liters bensintank.
Farge og Interiør Dimensjoner

Ford F-350 lastebil har en lengde på 227 inches, en bredde på 79,9 inches, en høyde på 76 inches, en akselavstand på 137 inches, en bakkeklaring av syv inches, og en egenvekt på £ 5,798 På den indre trucken har en front takhøyde på 41,4 inches, en front hip rom av 67,6 inches, en front skulderbredde av 68 inches, en front benplass på 41 inches og sitteplasser for opptil tre personer.
Andre funksjoner

Ford F-350 kommer også med en rekke andre funksjoner, inkludert en turteller, kjørecomputer, klokke, lavt drivstoff nivå drivstoff advarsel, trekkrok, trailer ledningsnett, last tie downs, 18-tommers malte stålfelger, all- helårsdekk, stål reservedeler dekk, intermitterende vindusviskere, delvis hjulkapsler, side-effekt dør bjelke, vinyl gulvbelegg, motor timers meter, fire hjul anti-lock bremser, barneseter ankere, to foran hodestøtter, dekktrykk overvåking, driver og passasjersiden, servostyring, foran koppholdere, 12-volts strømuttak, klimaanlegg, foran leselys, bagasjerommet lys, passasjer forfengelighet speil og en AM /FM stereo.
bilder
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142898.html

Previous:
Next:

Trucks