Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2007 Toyota Tundra Spesifikasjoner

Syv år etter introduksjonen i 2000, Tundra 2007 Toyota tilbudt et valg til forbrukere i rekreasjons pickup lastebil markedet. Edmunds rapporterer at 2007 Tundra gitt en økning i kraft og brukervennlighet som trengs for å sette det på lik bakken med innenlandske lastebilprodusenter. Med 2007 Tundra, lagt Toyota nok forbedringer til å gjøre bilen en aktør i pickup lastebil markedet. Body

Toyotas 2007 Tundra lastebil kom i både vanlige og begrenset versjoner med fire-wheel-drive og bak-wheel-drive trim alternativer. Det tilbyr også vanlig drosje, dobbelt førerhus og CrewMax alternativer for kroppsform med et utvalg av en 6,5-fots eller 8-fots seng for de vanlige og dobbel cab figurer.
Engine

2007 Toyota Tundra har en 4,0-liter, V6-motor som standard alternativ. Oppgraderinger tilbyr et valg mellom en 4,7-liter og en 5,7-liter, V8-motor. Den 5,7-liters V8 tilbyr maksimalt 381 hestekrefter sammenlignet med 236 hestekrefter tilgjengelig med 4,0-liter, V6-motor.
Transmission

2007 Toyota Tundra tilbyr bare en automatisk girkasse. Modeller med mindre V6 og 4,7-liters V8 er utstyrt med en femtrinns automatgirkasse, og modellen med 5,7-liters V8 leveres med en sekstrinns automatisk girkasse.
Towing

2007 Toyota Tundra har mer tauing evne enn tidligere Tundra modeller. En Tundra med bakhjulsdrift kan taue opp til 18.000 pounds. En valgfri tauing pakken tilbyr ekstra slepekapasitet.
Kjørelengde

Det vanlige førerhuset modell med V6-motor og bakhjulsdrift får den beste kjørelengde blant de 2007 tundras på 17 miles per gallon i byen og 20 mpg på motorveien. Den CrewMax cab modell med en 5,7-liters V8-motor er den minst drivstoff effektive, får 14 mpg i byen og 18 mpg på motorveien.
Egenskaper

Standard funksjoner for rear-wheel-drive-modellen inkluderer klimaanlegg, CD-spiller og muligheten til å sete tre personer. På fire-wheel-drive modell, inkluderer standardfunksjoner de bak-wheel-drive funksjoner pluss strøm vinduer og makt låser. Den begrensede versjonen tilbyr skinn og makt seter som standard funksjoner. The double cab har plass til opptil seks personer, mens CrewMax førerhuset har plass til fem. Toyota tilbyr også en navigasjons-system, soltak, backup kamera, Bluetooth-aktiverte lydsystem, 20-tommers hjul og en off-road pakke som valgfrie funksjoner.
Safety

The 2007 Toyota Tundra har en anti-lock bremser, antispinn, stabilitetskontroll og sjåfør, passasjer-og sidekollisjonsputer som standard sikkerhetsfunksjoner. Bilen har ikke noen ekstra sikkerhet alternativer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142506.html

Previous:
Next:

Trucks