Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Tilskudd til lastebiler

I et forsøk på å bedre befolkningens helse og sikkerhet, samt sørge for de fattige og andre organisasjoner, en rekke stipender er tilgjengelige for kjøp, vedlikehold og oppgradering av lastebiler på statlige, føderale og private plan . Disse tilskuddene kan brukes til å forbedre effektiviteten av eldre modell lastebiler, kjøpe nye lastebiler for brannvesen, og dekke driftskostnadene av mat levering lastebiler, blant annet bruk. Port Authority of New York og New Jersey Truck Replacement Program Grant

En del av Port Authority of New York og New Jersey Clean Air strategi, tilbyr Truck Replacement Program tilskudd til kvalifiserte lastebil eiere å hjelpe til med kjøp av nyere, renere og mer effektiv lastebiler og oppgradere motorer av eldre lastebiler. I et forsøk på å bedre lokal og regional luftkvalitet, lastebiler med en motor fra modellår 1993 eller eldre er i stand til å bruke stipendet til å erstatte sine motorer med nyere, drivstoffeffektive motorer fra årsmodell 2004 til stede. Grants dekke 25 prosent av kjøpesummen av en ny lastebil og kan også hjelpe grantees kvalifisere for lav rente finansiering. Som i 2010, har $ 28,000,000 vært dedikert til Port Authority å finansiere programmet.
Bistand til Brannmannskap Grant Program

Tilbys av Federal Emergency Management Agency (FEMA ), gir bistand til Brannmannskap Grant Program tilskudd til brann avdelinger for å kjøpe nye lastebiler og annet nødhjelpsutstyr som verneutstyr og kommunikasjonsutstyr. Tilskudd kan også brukes til å finansiere opplæring, helse og sikkerhet programmer, brann forebyggende programmer og utdanningsprogram for å hjelpe informere og beskytte allmennheten samt brannsikkerhet personell. Mens tilskudd varierer, i 2010 Bistand til Brannmannskap Grant Program tildelt enn $ 320 millioner i tilskudd til brann avdelinger landsdekkende, som $ 261 000 stipend tildelt Pennsylvanias Pottsville brannvesenet for å kjøpe en ny lastebil.

Kresge Foundation Grants

Grunnlagt i 1924, er den Kresge Foundation en privat, nasjonal stiftelse som tilbyr tilskudd til ideelle organisasjoner i slike områder som helse, samfunnsutvikling og utdanning. Med mer enn $ 3 milliarder i finansiering, Stiftelsen deler ut tilskudd til organisasjoner som tjener de fattige og deres lokalsamfunn. I 2010 kunngjorde Kresge Foundation et samarbeidsprosjekt med Feeding America for å bistå mat banker med kjøp og finansiering av levering lastebiler, nedkjølt donasjon lastebiler og nedkjølt mobil mat spiskammers. Som en del av prosjektet, er Kresge Foundation gir tilskudd til mat banker for å dekke driftskostnadene forbundet med disse lastebilene som skal brukes til å betale sjåførens lønn, drivstoffkostnader og vedlikeholdskostnader. Pr. 2010 har Kresge Foundation dedikert over $ 2 millioner i støtte for disse tilskudd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141836.html

Previous:
Next:

Trucks