Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner Front Fender på en Ford F-250

Ford F-250 ser ut som Ford F-150, men er mye større. Den frontskjerm er koblet til rammen på Ford F-250 av metall-bolter og plast låsepinner er forbundet med rammen. Dette er et enkelt prosjekt - den skal ta deg ca 20 minutter for å fjerne høyre og venstre forskjermer fra rammen av Ford F-250. Du trenger
Tire verktøy
Jack
Phillips skrutrekker
Flat skrujern
Ratchet satt
Vis flere instruksjoner
1 < p> Fjern hjulmutrene fra fronten rett dekk med dekk verktøyet. Løft den fremre høyre side av Ford F-250 med jekken. Fjern den fremre høyre dekket fra Ford F-250. Ta av Phillips skruer med Phillips skrutrekker fra plast hjulet godt og fjern dekselet fra hjulet godt.
2

Finn de festemutterne i hjulet vel som holder fremre høyre forskjerm på plass på rammen. Fjern festemutterne med skralle sett. Bruk flat skrutrekker for å lirke av plast låseboltene i hjulet godt også. Sett pinnene og skruer til side på et trygt sted.
3

Åpne panseret. Finn sikring bolt og plast låseboltene langs kanten av motorrommet. Boltene og pinner vil være på kanten der den høyre sidekant av hetten hviler på rammen. Fjern pinnene og bolt på samme måte som du fjernet pinnene og bolter fra innsiden av hjulet også.
4

Lift på høyre framskjerm og trekk den utover å fjerne fremre høyre forskjerm fra rammen . Plasser fremre høyre forskjerm på en polstret overflate ut av veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140919.html

Previous:
Next:

Trucks