Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Ford F350 Powerstroke Specs

Ford F-350 Super Duty Pickup er tilgjengelig i fire varianter: XL, XLT, Lariat og King Ranch. Den Lariat og King Ranch versjoner har luksuriøse funksjoner som skinnseter og satellitt-radio, mens XL og XLT er mer grunnleggende versjoner. Alle de fire versjonene av F-350 er tilgjengelig med enten en bensinmotor eller Power Stroke Diesel Engine. Størrelse

The Power Stroke Diesel Engine er en 6,7-liters V8-motor. Boringen er 3,9 inches og slaget er 4,25 inches. Den har en single-sekvensiell turbolader og 32 ventiler. Motorens kjølesystem er en trykksatt serien flow system med en intelligent olje-life monitor og turboladeren er avkjølt av en ladet luft kjøligere.
Configuration

Motorens 32 ventiler er lagt ut i en overhead ventil design. Topplokk er laget av aluminium og kjør på ventilløfterne og vippearmer. Motorblokken er laget av støpejern og kamaksel drives av tannhjul.
Batteri og dynamo

The Power Stroke motoren går på dobbel 12-volt batterier som produserer 78 ampere i timen. Tre dynamo alternativer er tilgjengelige for Power Stroke motor: den 157-amp dynamo leveres som standard, en 200 amp dynamo er valgfrie eller begge dynamoer kan installeres for totalt 357 ampere
Strøm <. br>

6,7-liters V8 Strøm Stroke Diesel Engine kan produsere opp til 400 hestekrefter ved 2800 rpm. Det kan også produsere 800 ft-lbs. dreiemoment på 1600 rpm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142568.html

Previous:
Next:

Trucks