Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan distribuere en belastningen for en Transport Truck

Transport av materialer, møbler eller utstyr via lastebil må gjøres nøye fordi vibrasjonene fra lastebil i bevegelse vil lett føre til at gjenstander faller over og blir skadet i transport. Vektfordeling er også viktig fordi tyngre elementer vil skade mindre og lettere elementer hvis de ikke er riktig plassert. Fordele belastningen i en transport lastebil krever litt planlegging før load-in starter, men resultatet vil gi en mye mer effektiv og sikrere flytteprosessen. Instruksjoner
en

Fyll hylle på forsiden av lasterommet med mindre bokser, skjøre gjenstander og klumpete stoff som rullet opp tepper om lastebilen har en slik plass. Mange bevegelige lastebiler har en liten lagringsplass på forsiden av lasteområdet som går over lastebilens førerhus. Fylle det før du flytter noe annet i. Pakk dem så tett som mulig for å hindre vibrasjoner under transport, men ikke så tett at elementer bli knust.
2

ditt sted tyngste eller bulkiest elementer opp nær fronten av lasterom. Dette gjør får alt annet i enklere. Plasser dem opp mot lastebil vegger og holde dem mot hverandre for å holde vekten så jevnt fordelt som mulig.
3

Stand lange gjenstander som sofaer på enden hvis du kan passe dem og plassere dem mot de tyngre apparater som allerede er lastet.
4

Plasser møbler pads, tepper eller puter mellom møbler for å unngå riper eller rive.
5

Place madrasser mot veggen av lastebil på sine sider og deretter plassere foran noen kommoder opp mot dem for å hindre at skuffene fra åpning under flyttingen. Du kan også hvile madrasser flatt på toppen av hele lasten, om nødvendig.
6

Stack bokser som er like i størrelse og vekt oppå hverandre med de letteste bokser på toppen. Dette hindrer de tyngste bokser fra knusing elementer under dem.
7

Fyll eventuelle hull i lastebil med puter eller andre myke materialer for å fungere som buffere for å forhindre kollisjon skader fra vibrasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143903.html

Previous:
Next:

Trucks